| alina14 a întrebat:

Mi-am instalat jocul Sims 2, merge foarte bine dar in joc nu sunt si alte locuri decat terenul acela cu 5 case. In schimb am auzit la majoritatea persoanelor ca in jocul sims 2 poti sa mergi si in oras, sa te plimbi, club de noapte, sa iti alegi imbracaminti, animale de casa, etc. La mine nu este asa, nu merge sa-i duc in alta parte decat in terenul acela. Ce as putea sa fac? Ce ar trebui sa instalez?

5 răspunsuri:
| carmenushaa a răspuns:

Un vot plzz...tnx...imi pare rau ca nu te pot ajuta la intrebarea ta :|http://superfete.cancan.ro/2010/07/carmen-11/

as fi foarte bucuroasa daca mai putea vota...multumesc din suflet!

| ILied a răspuns:

Pai, in primul rand, ca sa te duci la clubul de noapte, iti trebuie un patch numit "The Sims 2 Nightlife". Pentru animale "The Sims 2 Pets". Pentru hai nu iti trebuie nici un patch. Trebuiedoar sa iti alegi un teren de orice marime, siaia acolo ceva. Ori residential, ori community, tu selectezi community. Ii pui nume, il pui unde vrei (doar sa aiba drum in fata), si il construesti. De la magazinul facut de tine simsii isi pot lua haine mancare si reviste.
Sper ca ti-am fost de ajutor. Aaa, si ai zis ca ai un teren cu 5 case. Eu stiu ca in sims 2 ai 3 orase cu familii, case de vanzare si magazine. Te rog sa ma contactezi la id-ul: david.luca. Acolo iti voi da detaliidespre sims 2.

| Mary Marry a răspuns:

Buna Alina.
In primul rand nu ai cum sa te duci si sa faci ce zice fiecare, deuarece tu zici ca ai doar Sims 2 simplu nu si pack-urile.
Nici eu nu puteam sa merg in club sau la cofetarie, dar acum cum am Open for Business pot.
Adica nu le aveam in el dupa ce mi-a dat o prietena Business pot.
Nici la colegiu nu puteam dar am University asa ca acum pot.
Si tot asa. Daca nu ai Season nu ploua, nu ninge, nu se schimba anotimpurile. Daca nu ai Apartament Live nu poti sa stai la apartament. E
Eu le am pe toate in afara de Night Live.Ma rog si nu am mai multe Stuff-uri.
Iar ca sa pleci la magazine sau in oras trebuie ori sa day pe el la chestia aia cu WALK ori sa suni de pe fix la taxi.
La inceput iti v-a da o lista cu locurile unde poti sa te duci, tu alegi si te v-a duce acolo. Ori ca esti pe jos sau cu taxiul.
Dar sa o iei tu pe jos si sa mergi prin tot orasul nu poti, decat la Sims 3 poti.
Adica te duci dar sim-ul cat si taxiul te v-a duce direct acolo si in timpul in care el merge trebuie sa astepti.
De ales cum te imbraci mai intai trebuie sa cumperi de la anumitele magazine unde te duci(ce am spus mai sus, asa trebuie sa procedezi). De cumparat v-a trebuie sa te duci la anumite magazine unde au si haine de vanzare. Unele nu au. Iar acolo vei vedea anumite locuri cu haine puse pe umeras ca la magazin, tu dai pe buy si le alegi dand clik pe ele si dand OK sau Buy nu stiu cum. Dar mai intai trebuie sa ai bani, asa ca cel mai usor mod sa ai bani multi in timp foarte repede, fara sa ii duci la servici si sa iti permiti orice e sa baci aceasta parola:MOTHERLODE(mai intai dai SHIFT+CTRL+C si dupa aceea scrii sus in acel chenar MOTHERLODE si iti v-a da 50. 000 simoleoni asa, iar asta poti sa o repeti pana vrei tu.Acum iar cu hainele dupa ce le alegi dai Buy parca sau nu mai stiu si el(sim-ul)se v-a duce la casa ca sa le plateasca.Si asa poti sa te schimbi. Iar acasa ca sa poti sa te schimbi in hainele pe care le-ai cumparat trebuie sa ai un sifonier si dai pe el(e ceva ce incepe cu P, dar nu mai imi aduc aminte)si alegi intre undies, formal, everyday sau nu mai stiu si alegi iar simul se v-a schimba.De machiat iti trebuie o oglinda si dai pe ea Change apperens sau asa ceva si vei putea sa le schimbi aparentele.
De animale nu ai deuarece nu ai Sims 2 pets.
Daca mai ai vreo nelamurire da-mi mesaj pe privat si te invat eu.
Asa e la inceput cand joci, nu stii sa faci nimic.Nici eu nu stiam dar am invatat in timp si m-au invatat si prietenii.Pacat ca nu stiu sa imi pun haine de pe site-urile de pe net in el.

PA

| Mary Marry a răspuns:

Bubu te-am votat.
Esti draguta. happy

| marialarisapintea a răspuns:

Da poti