| AnnaSpiritualRavishment a întrebat:

Mi s-a tot spus sa nu ma incalt cu bocancii pentru ca "ce vor spune ceilalti?" Sa nu mai imbrac tricouri negre deoarece as fi privita ca o ciudata. Voi ce parere aveti? Va'ti supune doar pentru ca vi se impun aceste lucruri? Va pasa ce spun aceste persoane/parerile acelora care spun asta? Ati fost luati in ras pentru ca va imbracati asa? Vi se par normale astfel aceste lucruri?

Răspuns Câştigător
| TheDarkEmpire a răspuns:

Daca la altii nu le pasa, de ce sa-mi pese mielaughing?
Tricouri negre port uneori si pe 30/35 de grade si inca nu am primit nici o "plangere".Eu vreau sa ma imbrac cum am chef, nu stiu ce treaba are restul lumii cu asta, *** them!

12 răspunsuri:
| ŞoSeŢeL a răspuns:

Daca mie-mi place logic ca le port si ma dore undeva de ce zic ceilalti. Poate ei stiu ca-mi sta bine si vor sa nu le imbrac fiindca le fur atentiastraight face... Poarta ce vrei atata timp cat te simti bine in hainele tale si nu lua in seama toate comentarile stupide carae ti le dau altii, ei iti vor si raul nu doar binelewinking

| LiquidFlesh a răspuns:

Nu trebuie sa bagi in seama ce spun altii. Daca tie iti place sa te imbraci asa,asa te imbraci. Daca vrei iarna sa iesi in costum de baie,iesi iarna in costum de baie.Ce-ti pasa? I mean...tie sa-ti placa, nu altora, ca doar nu se simt bine altii in hainele tale.Si ca tot zic toti ca poarta negru si vara, unde sunt eu acum sunt in jur de 40 de grade zilnic si ma imbrac doar in negru.Am fost luat in ras pentru. ca ma imbrac asa chiar si de rude apropiate, dar am invatat sa ignor. Spui ca ei si faci ca tinewinking
Peace!

| Polaris a răspuns:

Cui îi pasă de restul'? straight face

| AnnaSpiritualRavishment explică:

Soareee raspunsurile tale imi dau impresia nu numai ca duci lipsa

| AnnaSpiritualRavishment explică:

Soareee you live with LTP

| 1510anamaria a răspuns:

Buna anngella! nu pot sa zic ca m-as supune; eu ma imbrac cum doresc si nu imi pasa ce imi spun unele persoane si da, am fost luata in ras deoarece eu port tricouri negre si pantaloni largi dar asta e stilul meu de a ma imbraca; asta ma caracterizeaza si mama mea spune la fel: ''nu te mai imbraca asa ca o sa rada toata scoala de tine "dar este asa; este problema mea cum ma imbrac si nu ii priveste pe cei din jur.

| Yell0w a răspuns:

Acum te dai mare ca te incati cu bocanci si tricouri negre rolling on the floorrolling on the floor?

| Yell0w a răspuns:

Tu duci lipsa de atentie kiss

| x_6980 a răspuns:

Nu imi pasa de ce spun ceilalti, ma imbrac in negru si vara.am fost luata in ras de foarte multe ori si mi s-a spus sa imi schimb stilul, dar asta ma caracterizeaza si nu ma deranjeaza cu absolut nimic caldura.nu ma simt bine imbracata colorat, dar nu ma astept ca ceilalti sa inteleaga asta, asa ca doar ii ignor.

| HoneyCocaine a răspuns:

Pe aici pe la mine e o femeie care imi spune ca sunt emo da' sunt kawaii toata ziua straight face. Ia interzis copilului ei [aproape cea mai buna prietena[ sa mai vorbeasca cu mine.Dar nu imi pasa de ce abereaza unii.Eu sunt eu si ma imbrac cum am chef.straight face.Am purtat o data bocanci pe 27 de grade nu m-a deranjat reactia celorlalti dar m-a deranjat caldura.laughing.blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atata timp cat ma simt bine cum ma imbrac nu-mi pasa de parerea celorlalti
Intr-o tara in care 99, 9% din populatie asculta manele, e normal sa fii luat in ras

Răspuns utilizator avertizat