anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

'Neata! Azi e cea mai groaznica zi din viata mea sad. Vreme nasoala.sad Pregatire.sad Lucrare.sad Ascultare. Vai de capul meu!
Voi ce program aveti azi? Luni este o zi groaznica si pentru voi?

Răspuns Câştigător
| Bianca_4346 a răspuns:

Deci: am geografie:dau test sau asculta
am romana unde sigur ma asculta
mate unde sigur dau test
biologie unde trebuie sa invat 4pagini
sportu unde trebuie sa dau proba
numai fundita ta ma mai poate face fericitabig grinhappy

13 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

In afara de faptul ca ploua restul se poate rezolva cu un gand de bine si multa bunavointa. Fruntea sus si spor la treba bafta multa la ascultare
pentru mine o zi normala de lucru

| Gabystelistu95 a răspuns:

Si pentru mine e groaznic crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt la munca azi de la ora 7:00...

| Marry:X a răspuns:

Buna. Daaaaaaaaaaa. Azi 6 ore de rahat, lucrare la chimiecrying, dupa 2 ore de daansbroken heart. Nasoala zicrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si la mine la fel, vreme naspa...cred ca o sa pun un film, poate si o sticla de vin... sper sa treaca repede ziua asta sa-mi revin la normalhee hee
Tu ti-ai facut ziua asta naspa, daca ai fi invatat in weekend acum abia asteptai ca profii tai sa te asculte...si cand incepi sa te pregatesti de vineri seara sau sambata altfel vei asimila materiilehappy

| Ellena a răspuns:

Da si pentru mine o zi nasoalasadsunt racita... vreme urata afara, scoala...tot ce as vrea e sa stau in casa si sa dorm... dar asta e viata.Iti doresc si tie multa bafta!

| xibalba a răspuns:

Luni e cea mai simpla zi pentru mine, cu orele cele mai usoare. Vineri e durerea...

| larisa_6959 a răspuns:

La mine nu este chiar atat de rau, desi am chimie si dam lucrare la istorie. Toate celelate ore sunt super usoare.

| iulia_5454 a răspuns:

Si la mine e naspa:vremea e de cacao, am iesit din tura de noapte, azi ma mut in camin si ar cam trebui sa ajung si pe la facultate (sunt la master anul 1)si sa ma intalnesc si cu prietenul kmeu care la 6 intra de noapte si cu care nu m-am vazut de vineri

| Bianca_4346 a răspuns:

Waw.eu? funditahappymersilove struckchiar mi'ai facut ziua mai frumoasa

| valyka a răspuns:

Cea ma misto zi e lunea love struck

| vladvlad23 a răspuns:

Cel mai mult urasc martea in timpul anului scolar.

| EnjoiProSkater a răspuns:

F****i scoala m@ti am cele mai grele ore in fiecare zi luni:desen 2 de mate, sport(cea mai tampita ca si desenu)