Unul din hobby-urile mele e scrisul si poti sa-ti spun ce functioneaza la mine:
1. Ascult muzica si incerc sa ma gandesc la semnificatia versurilor. Asta te poate ajuta sa descoperi adevarate "mini-povestioare" din spatele cuvintelor ce te pot inspira
2. Uita-te intr-un dictionar de simboluri, le gasesti si online, de acolo de obicei iti pot veni zeci de idei
3. Ai auzit de dadaism? E un curent ce in care scriitorii decupau pur si simplu cuvinte din ziare, le puneau intr-un saculet si apoi scoteau cuvinte la intamplare si le insirau in propozitii. Ies chestii destul de incoerente dar si ele te-ar putea purta cu gandul in multe directii
4. Probabil cel mai important: Inspiratia nu vine fortat. De cele mai multe ori ideile geniale te lovesc deodata, cand te astepti mai putin. Mie mi s-a intamplat de multe ori sa privescin jur, sa vad un lucru cat se poate de comun si de acolo sa rasare zeci de fire de idei!
Astea functioneaza la mine in general. Acum, depinde foarte mult si ce, pentru cine sau ce si de ce vrei sa scrii!
Frumos, dar eu tot nu am inspiratie. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Unde e Eminescu cand ai nevoie de el?
Joaca leapsa cu ramele.
Avatarul tau ma absorbit de toata inspiratia si transpiratia ce-o aveam pana sa-l vad
Nu stiu sincer...euu am inspiratie cind stau treaza in pat noaptea...sincer ^^, atunci imi vin cele mai multe idei.Dar trebuie sa fie liniste
Trinitas întreabă:
Alex363839 întreabă: