| radu010101 a întrebat:

Paunescu a murit! Eu plang voi?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Regret. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

11 răspunsuri:
| fif2002 a răspuns:

Eu nu.

| alexgogo a răspuns:

In manualele de liceu, ultima poezie a lui Adrian Paunescu va fi socotita testament.

In caietele de teza va curge multa cerneala in tentativa de-a despica acel vers tulburator: "Da-mi, Doamne, viata, inca niste ani, si tarii mele minima dreptate".

Trist, foarte trist.

| Doddel a răspuns:

Nu plang dar imi pare rau ca a murit, mai ales ca fiica lui o sa creasca fara el si sufera cel mai mult.

| TeoIonela a răspuns:

Noi stam.tongue

| r4uL a răspuns:

Sh mie imi pare rau. tocmai ma uitam la un documentar pe tvr1. naspa nu sad?

| KisaTheCute a răspuns:

Heyoo!

Nu!

Nicidecum.

Nu am să plâng pentru o persoană pe care nu am cunoscut-o, nu i-am apreciat opera, pentru că nu m-am interesat de ea.

Nu l-am cunoscut, aşa că nu am de ce să plâng. Eventual să fiu trista, da. Şi asta numai şi numai că România a mai pierdut un artist.

În rest, ar fi ca şi cum aş plânge pentru fiecare persoană moartă.

Eu ştiu că în fiecare moment moare şi se naşte un om, aşa că ar fi stupid să plâng în fiecare moment al vieţii mele.

Păunescu a fost şi el om.

Totuşi, o să fie câteva persoane care vor apăsa pe " Stupid " referitor la răspunsul meu, dar eu mi-am zis părerea şi îmi trăiesc viaţa mai departe. happy. Dumnezeu să îl odihnească pe domnul Păunescu.

Pa, pa!

| TiMan a răspuns:

Paunescu nu a murit...Paunescu tot moare si o sa moara inca 2-3 luni de acum incolo.Astia din media nu lasa omul sa se odihneasca in pace... a murit Madalina si acum dau despre ea si sun foarte sigur ca o sa dea si despre Paunescu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

C'mon...al doilea Michael Jackson? Te rog eu mult, nu mai plange, mi se rupe sufletelu-n mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu sa'l odihneasca in pace! Dar nu plang happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tampitilor ati inceput sa dati cu stupidrolling on the floorce idioti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anonimule, esti penal, meriti un amuzant.

Întrebări similare