| Aicilef a întrebat:

Pe 27 imi este ziua.cu ce as putea sa imi servesc colegii?

Răspuns Câştigător
| BiaJ a răspuns:

Multi ani inainte!

Bomboane si suc:X:X:X

19 răspunsuri:
| Cσσкiє a răspuns:

La mulţi anişori! Ia o sticlă de suc la 2 litri, păhărele de plastic şi o cutie de Chocotoff. Nimic mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| AdiSR a răspuns:

Bere si alunehappy

| Helăăău a răspuns:

Cate o prajitura sau... bomboane [fondante ] Mie-mi plac mult cele cu lichior =p~. cel putin asa am servit ultima data, iar colegilor le-au placut!
Apropo, La mUlTI ani pentru. atuncihee hee

| pauladrian a răspuns:

Cu nimic, ii inviti pe cei cu care te intelegi cel mai bine la un bar o terasa ceva.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Cu bomboane happy
Si, eventual si cu sucwinking

| iauru a răspuns:

Pai le poti cumpara suc si sa le duci ceva fursecuri la scoala sau ceva de rontzait
sau daca vrei sa le cumperi de baut alcool sau ma rog
sau doar sa-i scoti la un suc p toti

| A_5617 a răspuns:

Iei bomboane.Si daca vrei si suc. E cel mai simplu.Sau poate vrei sa iei tortbig grin. Tu deciziwinking

Bafta!

Si La multi ani!

| teodoram a răspuns:

Cu bomboane, suc, prajituri etc thinking sau chiar tortwinking la multi ani :*

| xxx_3788 a răspuns:

Seminte (floarea-soarelui)

| DDDDDD a răspuns:

Dar.depinde.cati ani implinesti?big grin

| Aicilef explică:

Deea 28 implinesc 15 ani. ultimul an petrecut in care imi fac ziua alaturi de colegii acestiatongue

| chrystyna a răspuns:

In primul rand La Multi Ani! Ziua mea e in vacanta de vara, asa ca nu pot sa-ti sp din experienta, dar ce am vaxzut la colegi:bomboane de ciocolata sau prajituri, suc. Unu a adus o data o punga super mare de jeleuri. A fost super amuzant si am mancat toti colegii, plus profii toata ziua.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu bomboane Chokotoff, sunt bune la gust si sunt ieftine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bomboane mereu bune incearca sa iei exact numarul ca altfel incep sa iti fure sau sa iti ceara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-o sarbatoresti sau doresti sa le faci un mic cadou?
Cumpara-le niste ciocolatele si seveste-le cu un pahar de suc. Cel mai frumos ar fi sa oranizati o iesire undeva si acolo faci tu cinste.

| adua a răspuns:

Depinde cat de bine va intelegeti sau cat de apropiati sunteti; depinde daca ii servesti in timpul orei sau daca aveti o pauza mai lunga in care sa petreceti timp impreuna. Ii poti servi doar cu bomboane (ai mei erau inebuniti dupa Chocotoff) sau cu mai mult: suc, bomboane si - de ce nu? - tort/prajituri.

| cristiano20 a răspuns:

La multi ani! poti sa ii servesti colegii cu bomboane iar cu cei care te intelegi cel mai bine sa ii scoti la un suc... distractie placuta