| feli79 a întrebat:

spunitimi niste bancuri vreau sa rad

4 răspunsuri:
| dannys a răspuns:

Un individ evadeaza din inchisoare. Intra intr-o casa la nimereala si gaseste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta.

Barbatul ii zice femeii: "Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! E periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!"

Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc!"

| alisha19 a răspuns:

Rashela pe patul de moarte:
- Itzic, trebuie să-ti mărturisesc ceva. Ştrulică ăsta mic, copilul nostru, nu e al tău.
- Dar cu cine l-ai făcut?
- Cu studentul care a fost în gazdă la noi.
- Cum l-ai convins?
- I-am dat bani.
- De unde ai avut banii?
- Din buzunar, de la tine.
- Şi atunci de ce zici că nu e al meu?

Merge o baba la doctor si intreaba unde e inima. Doctorul ii raspunde: In partea stanga, sub san. A doua zi, titlu in ziar: O batrana, in incercarea de a se sinucide, s-a impuscat in genunchi.

Basescu si cu Geoana merg in vacanta pe un vas de croaziera. Vine o furtuna care formeaza valuri de 10 metri. Vasul se scufunda.
Intrebare: Cine se salveaza?
...
Raspuns: Poporul Roman

Un vanator a fost spitalizat astazi in jurul orei 16:00 cu rani serioase. Doctorii i-au indepartat in jur de nu mai putin de 47 de aschii din penis. Nimeni nu stie cum s-a ajuns la aceasta situatie, tot ce se stie e ca a fost gasit sub acest copac:

| Nousername a răspuns:

Nu stiu daca apreciezi mult daca dau copy paste de la un site, mi-ar fi mai usor.Dar preferatele mele sunt.
Cum se sinucide o blonda?
Se arunca de pe tocuri.
Culmea eutanasieri: sa eutanasiezi un catel de usturoi.
Culmea melancoliei: sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi mana
Culmea mancatului: sa mananci cu vesta de salvare la gat si sa te ineci
Care e culmea culmilor?
Ar fi culmea sa o sti si pe asta.
De ce majoritatea barbatilor sunt cracanati?
Lucrurile fara importanta se tin intre paranteze. laughing
Daca vrei mai multe bancuri scrie la google :bancuri si cauta.eu le-am scris pe cele mai dragute pe care le stiu.

| TootydeCool a răspuns:

Razboiul cu nemtii
. bula se ascunde intr-o fantana, un neamt il descopera.neamtul striga in fantana, iar bula face pe ecoul:
-este cineva aici?
-este cineva aici?
-mai bine ma duc in padurice!
-mai bine ma duc in padurice!
-mai bine arunc o grenada!
-mai bine te duci in padurice!

acupuncutura:
profesoara il intreaba pe bula:
-bula stii cine a inventat acupunctura?
-da doamna!
-cine, bula?
-Vlad Tepes!
laughing

Berea:
daoi indragostiti stau si privesc stelele.
iubitul sune la un momentdat:
-te iubesc!
iar femeia spune:
-sigur vorbesti tu sau berea din tine?!
-ce, vorbeam cu berea!
laughing

sper ca ti-am fost de ajutor!@!
{... Funda...}

Întrebări similare