| novanovanova a întrebat:

Salut am un coleg in clasa care m-a sunat dupa nu stiu cat timp.
Sunt foarte bun prieten cu el dar nu asta e ideea.
La telefon a raspuns un taran cu rime de **** sti dc ma duc la spital? ca ma doare in cur te tine etc de cocalar apoi a mai sunat o data si mi-a bagat manelel al telefon si nu imi raspundea cum ar trebui sa reactionez sa il injur? Sa il pun pe fratemo sa il bata? Fratemo are 19 ani ala 18 dar fratemo nu tolereaza rromi si cocalari, negri. Are permis de pistol are tot. Ce sa fac oare?

8 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

Ii oferi omului mai mu; ta atentie decat merita. am avut si eu "ciocniri" cu oameni "periculosi" dar atat timp cat le-am aratat ca mi-se rupe de ei nu au avut nimic cu mine, ideea e sa nu simta ca iti e frica de ei... daca te saimt cu incredere in tine te lasa in pace si gaesc altii

| DenisIonut01 a răspuns:

La politie nu la fratu ca e mai legal daca il omoara cu arma este acuzat de omor big grin

| UbexFlo a răspuns:

Pentru atata lucru sa te crizezi in asa hal? Am fost intr-o situatie si mai grava ca a ta, am fost urmarita si amenintata cu pistolul de cel mai bun prieten care l-am putut avea(imi lua apararea pe strada, ma"pazea"cand mergeam undeva, ma sfatuia mereu, ca apoi sa ajunga sa fie chiar el ala care sa-mi faca rau).Nu m-am dus la politie(drept e ca m-am dus la prieten si i-am spus, el i-a zis vreo doua, i-am zis si eu vreo doua si baiatul s-a potolit.Sunt fata si am reusit sa-l zbor din viata mea singura, fara politie, fara bataie si fara sor'mea(bine, prietenu care nu l-a batut sau altceva, tot eu am vb si pentru el) si tu care esti baiat nu stii sa te descurci? Fii tare in gura si cu tupeu, dai replicile, inchidei gura cand comenteaza, cand te suna si iti pune manele cedeaza-i, nu incerca sa vorbesti cu el, inchide pe loc daca vezi ca incearca sa faca misto.Pur si simplu incheie conversatiile cu el si indeparteaza-l de tine.E mult mai usor.Cu politia nu faci decat sa-l sperii putin pentru un timp(iti spun eu sigur ca timpul va fi foarte scurt)si va primi o amenda pe care o va plati sau nu si tu ramai cu chinul asta si poate iti va face rau si fizic pentru asta nu numai verbal.E mult mai greu. Politia nu aresteaza pentru asa minoritati, asta ti-o spun sigur happy Deci nu ai cum sa scapi de el dect tu cu propriile tale forte.Nu e greu happy La mine a durat un an de zile pentru ca baiatu respectiv ma iubea si vroia sa ma combin cu el dar ala laughing nu cred ca e gay sa nu se potoleasca mai repede.Cu cateva vorbe spuse la timpul potrivit, la locul potrivit inchei tot razboiul asta. Sper ca te-am ajutat si... baftawinking Invata sa te descurci singur in viata.E greu la inceput dar dupa.o sa vezi cat de bine e sa fii pe picioarele tale, pe propriile tale forte si sa nu ai nevoie de politie, de un frate mai mare, de mama, tata sau alte persoane ca sa scapi de niste impertinenti.Foloseste-ti gura pentru a-i infrange.
Ce mult am scris.)) Oricum, sper ca te-am ajutat! Iti doresc multa bafta si.numai bine.

| express11 a răspuns:

Sa traga cu pistolul in telefon!

| foca_3903 a răspuns:

Frate cata intrebarea! ia furat unu telefonul.un rrom cum zici -ce atata caz...

| D3IuTzA14 a răspuns:

Eo zic mai bine sa te duci la politie le dai nr.Si se ocupa ei s`au la fratitu este ff bine sa alegi.pentru ca. iti poate face raw sh pe strada.happy. Grabestete!

| WoWmikasWoW a răspuns:

Suna si tu la 112

| noname_4497 a răspuns:

Lasa-l in pace, nu-l mai suna ca tot el are de pierdutwinking