anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! In urmatoarele zile o sa merg la mare cu niste prieteni, si am tot cautat pe net niste cluburi de noapte frumoase. Noi am vazut ca Mega Discoteca Tineretului este una frumoasa cu review-uri partial positive. Problema este ca eu am 15 ani, nu am buletinul la mine cat timp sunt la mare, si nu stiu sigur daca ma vor lasa sa intru. O sa merg cu un baiat(18) si posibil o fata(16). Pot intra daca spun ca sunt insotit de el? Am 1.85 si mi s-a spus ca par mai mare(varsta). De asemenea stiti o companie de taxi buna din Constanta/Venus?

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sincer nu mai știu dacă cereau buletinele la intrare. Probabil dacă arăți ca și cum ai buletin te lasă direct să întri. Mai recomand Ring în Costinești, foarte fain.

| Mihai3774828 a răspuns (pentru Adry05):

Multumesc de recomandare happy

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Buletinul trebuie sa il i ei cu tine, asa dovedesti oricarui politist cine esti, poate in club se întîmplă ceva, vine politia si vă legitimează pe toti, tu daca nu ai buletin te arestează, deci, ia cu tine buletinul ca de aia ai buletin sa te identifici, ca politia nu te va crede fara dovezi, poti sa i spui tu numele, ăla vrea actele.

| Mihai3774828 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Inteleg, problema este ca buletinul l-a luat taica-miu din greseala cu el in alta tara, si el vine inapoi cand plec de la mare. Dar am un card de identitate norvegian cu data mea de nastere pe el, inclusiv nume etc.