TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
minime3
acum 3 ore | minime3 întreabă:

Help! Stie cineva cate fotografii poate stoca telefonul Xiaomi Redmi Note 10, in medie? Nu ma luati cu GB ca sunt femeie si de asemenea afona intr- ale tehnologiei. Asadar, daca aveti acest telefon,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
патасои
acum 3 ore | патасои întreabă:

Cu ce echipă de fotbal țineți?

0
Răspunde primul Raportează
MaxPopescuDaniel
acum 6 ore | MaxPopescuDaniel întreabă:

Se caută 4 bone pentru o familie bogata in Bucuresti ( se oferă si cazare gratuită). Salariu de 4500 - 12 ore pe zi + prime(craciun, paste, zile de nastere - detalii la semnarea contractului). ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
IL0VEDINER0
acum 6 ore | IL0VEDINER0 întreabă:

Buna. Acum ca tot incepe " festivalul" cu sarbatorile, care sunt prajiturile sau in general, deserturile preferate de Craciun? Nici nu am idee ce feluri sa pregatesc si cu cele cumparate am facut o toxiinfectie...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
9PM
acum 7 ore | 9PM întreabă:

Din nou o vânzătoare din zona m- a întrebat: Unde muncesc!? :)) e incredibil așa ceva! Nu am sa înțeleg niciodată de ce pe români ( comuniști din ce vad eu ) ii fu.e grija de ce nu muncesc eu,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AndreiAdrian012
acum 8 ore | AndreiAdrian012 întreabă:

Saracii daca nu s-ar simti batjocoriti de catre bogati sau folositi nu s-ar supara pe bogati.Dar de ce tot bogatii sunt rai si agresivi suparati?

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
acum 8 ore | Neagracaceara întreabă:

Dar de ce daca trec pe strada pe langa un loc o cladire unde omul sta acolo obligat(cazare masa) simt tristete?

1
Răspunde Raportează
Cristiano?tefan
acum 11 ore | Cristiano?tefan întreabă:

Salut vă rog să mă ajutați am partea dreaptă a pieptului mai mare și se cunoaște doar vreau să știu dacă e grav vă rog

1
Răspunde Raportează
RAY
acum 14 ore | RAY întreabă:

Ce înseamnă rău, bine, foarte bine in concepția voastră? Desi pare o întrebare banala, întrebarea ce faci? Eu unu nu înțeleg ce înseamnă rău, bine, foarte bine? Vorbim filozofic pentru ca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
SebastianCiovic?
acum 14 ore | SebastianCiovic? întreabă:

Ce inseamna fcsb? dau funda!

2
Răspunde Raportează
AndreiAdrian014
acum 17 ore | AndreiAdrian014 întreabă:

Cum se poate face echitate intre un calau ori psihopat si victima? Cum e Creatorul daca exista?

3
Răspunde Raportează
AndreiAdrian013
acum 17 ore | AndreiAdrian013 întreabă:

Vi se pare normal ca unii sa fie prea bogati iar altii prea saraci? Asa e dreapta nedreapta? Cei prea bogati de ce nu se sesizeaza?

5
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 18 Decembrie | FoundYouLover întreabă:

Dacă vreau sa ma îmbăt și totodată sa evit tăria și șampania și berea și vodka, cu ce ma pot îmbăta?

7
Răspunde Raportează
milliongirl
în 18 Decembrie | milliongirl întreabă:

Ati castigat un premiu la un concurs si aveti sa alegeti cum sa fie : 500 miliarde de euro in 50.000 de ani adica 800 de euro pe luna incasati continuu de familia ta pana la atingerea a 50 000 de ani,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 18 Decembrie | LisaJulie întreabă:

Crăciunul este peste o săptămână! Ce fel de brad este mai bun, natural sau artificial?

10
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 18 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Sa ma mut intr-o tara musulmana araba? E mai cald...nu mai vreau ger

12
Răspunde Raportează
Claudiu20001
în 18 Decembrie | Claudiu20001 întreabă:

Daca vrei sa iei o masina in rate de la un parc auto. Faci actele si restul. Si daca nu esti multumit de masina dupa ceva timp o poti da inapoi si sa se anuleze rata? Si cum trebuie procedat mai...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Decembrie |

Neața. Dacă am intrat din greșeală pe profilul LinkedIn al unei persoane necunoscute la o oră târzie de noapte, și tot atunci, peste 20 minute, mi- am șters contul personal. Ce șanse mai există...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Cipi1212
în 18 Decembrie | Cipi1212 întreabă:

Buna, Va înceta vreodată războiul din Ucraina?

1
Răspunde Raportează
Ochialbastri99999999
în 17 Decembrie | Ochialbastri99999999 întreabă:

Buna.Luni am traseul auto, examen.Prima data l- am picat din cauza emoțiilor.De condus, conduc bine, dar când văd polițistul langa mine mă pierd.Cum ați stăpânit emotiile cei care ați dat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
octav005
în 17 Decembrie | octav005 întreabă:

Byna seara. Acum câteva luni varul meu a făcut o nuntă. În fine nu așa este important. Până să facă ma suna dacă vin. Dacă nu vin.. În vine am venit la nunta. A trecut aproape două luni....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 17 Decembrie | Mihaela2023 întreabă:

Verişoara mea a plecat acum 3 zile la munte şi a luat- o pe sora mea cu ea si eu m- am supărat ca nu m- au invitat şi pe mine şi m- am certat cu verisoara mea deoarece pe mine nici măcar nu m- a ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
gladiatoru5000
în 17 Decembrie | gladiatoru5000 întreabă:

Https://murmag.ro/products/boxa- portabila- at- performance- zqs8229w- cu- difuzoare- 8- 2- 40w- %C8%99i- baterie- 4500- mah- led- rgb- microfon- inclus?variant=52026223067478&country=RO¤cy=RON&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gad_source=1&ga

1
Răspunde Raportează
Alex765431
în 17 Decembrie | Alex765431 întreabă:

Hello! Ce părere aveţi că TOATĂ LUMEA zice trendul ăla de pe ttk 6- 7? Că ba nu mai pot toată lumea e înebunita la liceu/gimnaziu/facultate cu 6- 7! Şi apropo, căutaţi pe Google 6- 7, şi ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
DiannaDi
în 16 Decembrie | DiannaDi întreabă:

Cum ati reusit sa treceti peste pierderea unui animal de companie? Cei care ati trecut prin asta. Ce v-a ajutat sa treceti peste si dupa cat timp ati inceput sa va simtiti mai bine?

5
Răspunde Raportează
angel6lust
în 15 Decembrie | angel6lust întreabă:

Dacă ați putea să vă nașteți oriunde altundeva, unde ați alege?

16
Răspunde Raportează
IonelFlorianUrzica
în 15 Decembrie | IonelFlorianUrzica întreabă:

Bună ziua! Recent am vizionat mai multe filme despre traficul de persoane și mi se pare ca sunt mult prea romantice! Adică la fel ca poveștile de pe Wattpad citite de o prietena de a mea când aveam...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
skrcsbfts
în 14 Decembrie | skrcsbfts întreabă:

Bună! Știți cumva unde pot găsi celofan transparent? (cel folosit la punguțele cu dulciuri de sărbători)

1
Răspunde Raportează
Nimeni20192018
în 14 Decembrie | Nimeni20192018 întreabă:

Hey! Știe careva cum o pot găsi pe "Delia" Anca Tivadar din Iubiri Secrete? După ce nume și pe ce rețea de socializare? Efectiv nu o găsesc nici cum. Am găsit- o pe "Raluca" Emanuela Radu, dar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Topsfaturi
în 14 Decembrie | Topsfaturi întreabă:

Daca nu mananc carne, lactate si nici oua inseamna ca sunt vegana nu? Faza e ca nu le mananc pentru ca nu- mi plac si imi e scarba cand stiu ca e de la animale. Ma refer ca nu- mi impun asta la modul...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
autodidact
în 14 Decembrie | autodidact întreabă:

O cameră web atașată un desktop poate suplini un laptop în cazul în care folosim zoom, google sau alte platforme de meeting? Este o soluție!

3
Răspunde Raportează
autodidact
în 14 Decembrie | autodidact întreabă:

Bună dimineața! O cameră video atașată unui computer tip desktop poate fi o soluție pentru conferințele/întâlnirile online de tip zoom, google meet, în situația în care laptopul nu mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
LilianaDinca
în 14 Decembrie | LilianaDinca întreabă:

Are cineva idee unde se afla al 3lea simbol din concursul IQOS/

1
Răspunde Raportează
Eli3444
în 13 Decembrie | Eli3444 întreabă:

China sau Japonia? Care țara e mai frumoasa?

2
Răspunde Raportează
?tefann99
în 13 Decembrie | ?tefann99 întreabă:

Va salut, am și eu o întrebare, pentru o reprogramare la traseu îmi trebuie programare online sa numai stau la coadă? Sau mă doare c pur și simplu și mă programează imediat?

1
Răspunde Raportează
Neagracaceara
în 13 Decembrie | Neagracaceara întreabă:

Buna ziua. Am cumparat acum trei ani un teren, azi am primit un telefon, m- a anuntat cineva ca pe sub teren trece magistrala de apa de la Bradisor si ca asta ar afecta dreptul de a vinde terenul.Este...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihaela2023
în 12 Decembrie | Mihaela2023 întreabă:

Mă doare măseaua ingrozitor am fost la dentist şi a vrut sa- mi scoată maseaua dar am refuzat si am preferat un tratament cu pastile. Am luat pestilele dar tot nu- mi trece durerea. Poate fi vorba...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
MareleBigBang
în 11 Decembrie | MareleBigBang întreabă:

De ce se spune de pământ sau de forma sa plat rotund geoid dacă este suprafață milioane km pătrați și plat înseamnă pe drum drept fără sa ajungi sa înconjori ca pe o bilă ca dacă se parcurge...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
?achi
în 11 Decembrie | ?achi întreabă:

Salut, TPU! Întrebarea asta este adresată în special celor care au să zicem minim 24- 26 de ani, pentru că își amintesc mai bine istoricul "big ben- ului" Recorder, care a început acum 8 ani....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FreddieM
în 11 Decembrie | FreddieM întreabă:

Doua știri pozitive de ieri. Australia a interzis accesul la social media, copiilor sub 16 ani și a a doua, de la noi, , cea prin care se propune legea interzicerii fumatului în zonele publice ...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
caalcen
în 10 Decembrie | caalcen întreabă:

Buna! Am observat ca unii dintre voi aveti cunostinte printre persoanele din alte religii. Am nevoie de ajutorul vostru. Trebuie sa fac un cadou de Craciun unei doamne adventiste. Stiu ca au unele interdictii....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 10 Decembrie | LisaJulie întreabă:

Ce post de știri va deranjează/considerați ca minte cel mai mult?

7
Răspunde Raportează
LeftHer
în 10 Decembrie | LeftHer întreabă:

Buna comunitate! Mi- am cumparat bilet la beach please de pe eMAG recent cand a fost reducerea de la 679 sau cat era la 399. Dupa care am verificat site ul celor de la beach please iar acestia spuneau...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RainWind
în 9 Decembrie | RainWind întreabă:

Și în final ce direcție să aleg în viață? Mă năpădesc multe gânduri, către viitor și ceea ce ar trebui să fac acum, în prezent pentru a ajunge acolo și toate aceste ruminații mă obosesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
minime3
în 9 Decembrie | minime3 întreabă:

Cum faceti sa nu va mai stresati din nimicuri? Concret! La mine cortizolul e la cote ridicate, mereu ma gandesc la ce- mi lipseste, chiar daca am suficient, hrana, haine, etc... bani parca niciodata...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Topsfaturi
în 9 Decembrie | Topsfaturi întreabă:

E ceva gresit daca nu vrei sa ti faci majoratul?

4
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 9 Decembrie | LisaJulie întreabă:

Credeți că Dracula Land se va face de data asta, spre deosebire de Dracula Park?

1
Răspunde Raportează
JohnnyBravo123
în 9 Decembrie | JohnnyBravo123 întreabă:

Ce-i pot lua mamei cadou de ziua ei?

5
Răspunde Raportează
Al1n4445
în 9 Decembrie | Al1n4445 întreabă:

Îmi poate trimite cineva niște sticare pe watssap dar sticare de alea dacă știți sa îmi dea mes pe insta. Al1n_. Aștept

0
Răspunde primul Raportează
Aurel100009
în 8 Decembrie | Aurel100009 întreabă:

De ce sunt asa de ciudate si tampite reclamele care apar la televizor cand este publicitate? Canta numai muzici pe fundal si muzicile alea sunt aiurite, ciudate, de fiecare cand vad reclamele astea si...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă acum 12 ore

LisaJulie întreabă:

Observ ca majoritatea romanilor nu înțeleg economia! Nu este o critica, dar sa spui populației de atâtea ori ca nu sunt bani pentru salarii mărite care oricum vor aduce inflație și lumea tot sa...? (mai mult)
    24 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 4 ore

Aurel100009 întreabă:

Comunismul in Romania a aparut in anul 1948, inainte de 1948 nu era comunism in Romania, era monarhie constitutionala cu regi, cum era viata atunci inainte de 1948? Nimeni nu vorbeste nimic despre...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 6 ore

9PM întreabă:

Nu vi se pare suspect meciul de ieri între Aek Atena și Craiova? Adică conduci cu 2 goluri în deplasare iei 2 boabe destul de ușor, la 2- 2 te califici și schimbi jucătorii ce au demonstrat pe ...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • Solane
    trimisă acum 7 ore

Solane întreabă:

Pentru ca vad intrebarea recenta cu cazarile, ridic si eu o problema: - De ce in sezon, in preajma sarbatorilor, preturile la cazare cresc asa de mult? Imi veti raspunde cu cererea si oferta. Nu e...? (mai mult)
    15 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.421
  • Întrebări: 3.954.260
  • Răspunsuri: 17.661.616
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 27 minute
Ce zici de un quiz?
Damon Salvatore

Damon Salvatore

Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.

Start quiz
Categorii
  • 652.073 Adolescenţi
  • 55.612 Afaceri & Financiar
  • 22.874 Artă şi Cultură
  • 72.869 Auto & Moto
  • 144.258 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.360 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.309 Conversaţii