Pai roaga.te si u de ea... Spune-i ca vei avea grija de el, ca doar asta vrei... etc ![]()
Poarta.te frumos... fa curatenie, ia note bune la sch. Fa asta cateva zile si o sa iti ia
. Dar daca nu are bani te rogi degeaba.
Succes!
Zi-i ca daca ti-l ia, nu ii mai ceri nimic, nici un telefon in urmatorii 6 ani(chiar daca nu e asa), ca iei note bune...dar asta cu notele e mai complicata, ca trebuie sa iei vreo doua inainte sa il ia
Si eu am tot c3, luat cu un leu de la Cosmote (mai sunt 2 abonamente in casa, si l-a primit cadou), si e chiar foarte bun!
Mult succes!
" Mamă, mamă, mamăăăăă. Am văzut la un prieten un Nokia C3, șmecher grav telefonul. Nu-i așa că dacă eu o să fiu cuminte, tu îmi cumperi telefonul?
. "
Dacă nu merge așa. o.o
Intai straduite la school si apoi spune-i ~MAma am luat note bune la scoala imi apreciezi rezultatele mele si te rog sa imi cumperi un NOKIA C3 si iti promit ca o sa fac toate lucrurile pe care trebuie sa le indeplinesc si poartate frumos citeva zile si daca stai mult pe net spune-i ca o sa reduci timpul~~
Roaga-te mult mult mult mult de ea daca nu vrea asa ii spui ca o sa iei note bune la scoala daca nu merge nici asa incepi sa te plangi ca ceilalti colegi are si tu nu ai daca nu merge nici asa inseamna ca maicata nu vrea sa ai telefon sau nu isi permite
Eu am si e tare da trebuie sa o convingi cumva
sa fi pentru cateva zile ingerasu casei si gata :X
LisaJulie întreabă: