Salut. Joaca-te jocuri pe calculator de exemplu gta san andreas multyplayer.
-Joaca-te jocuri pe calculator daca nu stii ia id meu si iti voi zice
-Gta san andreas multyplayer
-nfs
-simulatoare
-Mai uitate peste ce ai facut anul asta la scoala aduti aminte mai fa exercitii
-uite id meu ionutandrey98 iti voi da niste idei
funda
La aia 11 ani ai tai te poti uita la Pokemon sau sa te joci cu papusile/robotietii. [ cata tampenie in unii, sa nu stiti ce sa faceti
( fa laba) ]
Eu zic sa nu stai in casa ca un mos! traieste-ti viata,mai ales acum ca e vara,e cel mai frumos anotimp si u vrei sa stai in casa? mergi la strand,plimba-te cu rolele,bicicleta, du-te la un prieten, stai numai pe afara
...doamne st atatea lucruri de facuutt
acum esti copil, traieste-ti copilaria.Ai 11 ani si u vrei sa stai la calculator?
fi serios...
Pai asta i-am mai zis si unei prietene, sa iti creezi propria revista cu orice articol dorit, sa desenezi tot tu si sa pui sub desen numele si ani unui copil. Ca in revistele din chioscuri. Totusi, daca aceasta varianta nu merge incearca sa desenezi ce iti imaginezi, astfel creaturile ciudate din mintea ta vor iesi la iveala, sau orice imaginatie. Pai suna cam ciudat, dar cand incerci te amuza, si eu am incercat.
Iata un joc daca nu iti plac cele doua variante.
Chaos Faction 2
http://armorgames.com/play/5645/chaos-faction-2
P.S: Si uite aici un link ca sa fiu sigura ca am rezolvat treaba.
http://bancuriok.com/anti-plictiseala/
Te poti inscrie intr-o echipa de fotbal, handbal, basket etc., te poti juca pe computer, poti sa te plimpi cu rolele/bicicleta, sa-ti construiesti un loc in care sa-ti petreci timpul impreuna cu prietenii tai si multe alte lucruri... vacanta e mare
Ieshi cu prietenii undeva prin oras! cind eram de seama ta cite nebunii faceam! la 11 si n-ai ce face! nu te juca la calculator caci viata va trece pe linga tine si vei scapa multe din cauza lui! iesi cu prieteni si joacate fotbal mai stiu eu ce jocuri sunt! Bafta sper ca te-am ajutat
EuSiDoarAtat123 întreabă: