| EstiApreciatDacaEstiDiferit a întrebat:

Va provoc sa scrieti cel mai lung raspuns!
Va dau cateva intrebari sa le raspundeti rolling on the floor :
1.Cum te numesti?
2.Te uiti la videouri multe pe youtube?
3. Daca DA, care este canalul tau favorit? Eu ma uit la mai multe, dar imi place Jacksgap, sunt 2 gemeni britanici pe nume Jack si Finn super draguti

14 răspunsuri:
| xClementine a răspuns:

1. Szidonia Suranyi, aka Suzi.
2. De multe ori intru doar ca s-ascult muzica, nu neaparat si videoclipurile, doar daca am chef. Dar, in general, da, eventual ceva de la AFV, si emisiunile de pe YT, care mai sunt.
3. Hm, cred ca Ilariantii si Doza de Has. Printre cei mai buni, ma sparg de ras de cate ori ii urmaresc.
4. M-am sculat la 11, pana acum ceva repetitii la chitara, iar mai pe seara dau fuga la un concert heavy metal pana pe la vreo 12, ma-ntorc acasa cu dureri de gat si ma culc, maine-i... scoala.
5. Batman, omnom.
6. UH, OH...Greu. Dar cred ca un catelus, dat fiind faptul ca am si eu unul. Si pisicile sunt destul de faine.
7. Negri FTW.

| valentingb a răspuns:

Si daca ma cheama Uc Ion? Cum dau un raspuns lung? happy
1.Valentin G. B.
2. Ma uit cand pot, cand am timp, chef, sau ma plictisesc.
3. Nu urmaresc canale, pur si simplu dau cautare sau navighez prin sugestiile date de ei. Urmaream odata pe Shane Dawson, Happy tree friends, si altele, acum in general urmaresc filmari cu accidente si camioane, daca se poate accidente cu camioane. O sa-mi treaca si faza asta.
4. Deci acum nu mai raspund ce am facut azi? Am mers la Biserica O.O, si am invatat ca desi fac bine, se poate si mai bine.
5. Superman, desigur. Batman e un fel de alpinist, fara scule nu-i in stare de nimic.
6. Imi plac toate animalele, nu pot sa aleg. Un catel care sa stea la mangaiat sau o pisica jucausa, o combinatie
7. Am ochii caprui, si unul e o nuanta mai deschis ca celalalt, putini oameni au observat asta laughing
8. As putea sa continui aici cu o caracterizare, ca la matrimoniale? Nu se stie cine citeste... laughing
9. Voi implini 20 de ani curand si asta ma sperie cumplit. Nu pare mult, dar cand te apropii de varsta asta, iti dai seama ca sunt totusi 20 de ani. Peste alti 20 trebuie sa imi pun toate lucrurile in ordine, nevasta, casa, copii, servici/afacere, iar peste alti 20 de ani, va salut dintre norisori. De fapt pe cine incerc sa pacalesc? Sigur am sa ajung la cazane laughing

| dianaandra1467 a răspuns:

1. Gheorghiță Andra-Maria sau Andra, sau Dara sau Mary sau Marinela
2. Da, foarte foarte multe 20 pe zi pe site-ul YouTube!
3. Al meu e Tequila VideoBlog, Katy Von G și mai multe.

Destul de lungi răspunsurile? laughing

| DDCC a răspuns:

Salut și ție!
Cel mai lung răspuns?
Pentru?
1. Username-ul meu e de ajuns.
2. DA, cât e ziua de lungă și pot.
Îmi place să ascult cât mai multe melodii.

3. Canal favorit? thinking
Nu am unul.
În general vizionam Doza De Haș.
Dintre toți mi-au plăcut cel mai mult Ilarianții, nu ai cum să nu râzi la video-urile lor.
Sau, tot la categoria comedie, video-uri cu cei de la Vacanța Mare, sunt, adică au fost extremi de buni.
Cred că am să mai urmăresc Friends Show... thinking

4.Azi am venit de acasă pentru școală, am deschis PC-ul ca de obicei și am făcut ceva fișiere cu setări pentru PC.
Și, în special, muzică pe YouTube (am ascultat).

5. Nu știu dacă am vizionat filme/video-uri cu batman, rămân poate la superman ca preferat dintre cei doi deși îmi cam depășesc vârsta, ce să și faci...
La urma urmei, sunt doar desene, imaginație, nu există în viața reală.

6. Îmi plac animalele, nu pot zice că am preferințe.
Însă, dacă i-aș cataloga oarecum, aș alege câinele pentru timpul petrecut afară și să mă joc cu pisica prin casă laughing
Mdeh. ce răspuns.
hee hee

7. Căprui dar care-i treaba cu ei?

Dar tu?

| EstiApreciatDacaEstiDiferit explică (pentru DDCC):

1. Imi place sa raman anonima smug
2. o groaza. din instinct cand intru pe net scriu "youtube" la casuta de cautare, chiar daca eu vruiam de fapt sa caut altceva.
3. Jacksgap, dar imi plac si Pewdiepie, Smosh, Doza de has....Si eu ii apreciez pe cei de la Vacanta Mare. "In puii mei" si "serviciul roman de comedie" nu sunt nici un pic pe aproape de reusita celor de la vacanta mare.
4. Scoala si teme (fac ore dup-amiaza, imi ocupa mult timp).
5.Eu sunt cu batman. nu trebuie sa ai o varsta anume sa iti placa super eroii. tu trebuie sa spui care ti-a placut sau te-a inspirat in viata mai mult. Bine, Superman are mai multe puteri, e mai bun. tot ce tine de batman e cureaua lui cu multe arme si tehnologie avansata, dar imi place ca filmele sunt interesante si batman e dur si are uneori niste replici cu care le inchide gura oamenilor laughing
6. Oficial as spune catel, gandindu-ma ca e cel mai bun prieten al omului, si la faptul ca bunicul meu a fost sef de politie si mama imi spune uneori despre el cum aducea acasa catelusi politisti care erau foarte cuminti si dragalasi. smug Imi cam pare rau ca m-am nascut dupa ce el s-a pensionat, nu am avut sansa sa vad cum e cu un catelus in casa.
Dar neoficial, si mie imi plac ambele. Ador pisicutele dragalase cu care te poti juca in casa. Nasa mea are o pisicuta birmaneza si mor de dragul ei de fiecare data cand ma duc in vizita.Stau si ma joc cu ea ore in sir laughing
7.Verde inchis spre caprui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Razvan.
2.Da,la foarte foarte multe.
3.Si eu ma uit la mai multe, la foarte multe.
4.Iti spun totusi.Nu am facut absolut nimic interesant care sa conteze.
5.Batman.
6.Catelus.
7.Caprui.
Nu mai scriu nimic, mi leni laughing.

| Xenya a răspuns:

Buna!
mai jos o sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale.

1. Popescu Xenya
2.Da
3.Nu am un canal anume
4.Am facut vreo 5 variante la geografie
5.Batman
6. Imi plac si cateii si pisicile
7. Iarna sunt caprui iar in restul timpului sunt verzi.
O zi buna!

| BlackFuneral a răspuns:

Mă numesc într-un mare fel, mă uit la videouri pe YT şi canalele mele preferate sunt 10Lucruri, Doza de haş DaniPeNet şi Rezumatul Zilei.

| AngelHugz a răspuns:

1. Ma numesc Milencovici Merima-Nicole, dar toti imi spun Meri happy

2. Ma uit la foarte multe...Imi place sa imi pierd timpul in fata calculatorului, mai ales cand ma plictisesc.

3.Canalul meu favorit este Fun2Draw, pentru ca ma invata sa desenez personaje sau animalute dragalase :d.

4.Azi am fost in gradina ci iepurasul meu Sunshine si catelul meu Oscar. In timp ce Oscar alerga ca descreieratul laughing, Sunshine manca tot ce se putea manca. Aaa, si desigur am stat pe comp.

5.Hmm..intrebare dificila. Niciunul.

6. Catelus, deoarece am 4 si sunt adorabili. Ma inteleg mult mai bine cu un caine decat cu o pisica (pisicile ma zgarie laughing )
7. Ochii mei sunt caprui. Se asorteaza cu parul happy

| Florincrap a răspuns:

1-ai raspunsul (este numele meu de utilizator)
2-da!
3-nu am un canal anume
4-Am invatat la geografie, sunt olimpic happy
5-nu am un raspuns
6-pisica
7-caprui

| EstiApreciatDacaEstiDiferit explică:

4. Daca Nu, spune-mi ce ai facut azi.
5. Superman sau batman?
6.Catelus sau pisica?
7.Ce culoare au ochii tai?
si poti sa mai scrii tu de toate.
Dau funda la cel mai mare raspuns laughing

| DragosEsteCuTheAngel a răspuns:

1. Dragos
2. DA
3. AppleHelpRomania, Unboxarena, AchselTech, DetroitBorg, tequila1428,
Sun day, Alex Contras, in general vloguri si video-uri despre tech.
4. Astazi am citit si am stat pe TPU
5. Supeerman
6. Kitty Cat
7. Caprui cu nuante sterse de albastru (sunt un fel de monstru!) laughing)

| DizI a răspuns:

1.Dragos
2.Da
3.Tequila,ddh etc
4...
5.Superman
6.Catelus
7.ROSU

| Clauuuudia a răspuns:

Aha!