Booking pentru hotel, si bilet de avion direct pe site ul companiei aeriene. Asta as recomanda eu.
Si mereu, da mereu asigurare medicala si eventual de calatorie. E cativa zeci de lei si te poate scapa de multe batai de cap.
"să mă sfătuiți în vederea planificării pe viitor pentru a merge în vacanțe, eu soția și/sau copilul"
1 pe când pe viitor: anul ăsta, la Anu', peste 5 ani, in deceniul 4?
2 nevastă-ta nu te dă cu capul de laptop/pc/tel pentru mesajul ăsta (că nu ești in stare să te sfătuiești cu ea)?
Nu mai face pe deșteptul aici, că n-are rost. Mereu trebuie să existe și de-ai ca tine...
Nea cupă, nu ne-ai zis ce variantă alegi, 1 sau 2?
Am fost o singură dată prin agenție, a fost ok.
Dar prefer să îmi caut singur cazare, nu neapărat în locurile oferite standard de către agenții. Transport cu auto propriu în general, dar și cu avionul.
1. Daca faci asta, cauta agentii de renume si cumpara pachetul imediat ce se pune in vinzare (de regula cam cu un an inainte) pentru a obtine un pret bun.
2. Asta ar merge daca te mai lipesti cu cineva sau mergi la sigur undeva unde au mai fost cunsocuti de-ai tai. Te poti organiza si sa iei un apartament de exemplu in loc de hotel si sa gatiti acasa. La fel merita sa te orientezi in a lua la o statie-doua de tren distanta de zona de interes pentru a economisi la cazare (de exemplu nu iti iei cazare in Madrid, ci intr-un orasel la maxim 30 de minute cu trenul si iesi clar mai bine, MULT mai bine).
Legat de bagaje, daca nu mergi cu masina personala, luati si carati un minim cu voi, ca se gasesc si pe acolo sosete/boxeri/altele ce ati mai putea uita acasa.
Mergi pe cont propriu almeria valencia barcelona si multe alte statiuni 1200 euro toti 3 cazare si avion la hotel sau inchiriezi solo
S3ntimentBoY întreabă:
Bogdaninteligentul întreabă: