| andreii2 a întrebat:

Saptamana asta Mister Bingo de la super bingo metropolis a fost in orasul meu.Sa va povestesc:
Eram intr-o zona a orasului si am vazut un om imbracat ciudat. Mi-am amintit ca e Mister bingo in oras asa ca am mers spre el. El ii intreba pe 2 baieti daca au cartoane. Unul avea 20 si unul 10.Atunci el a spus : "Uite cum facem.Iti dau tie 10 milioane si tie 10.Ca nu pot sa va dau atatia bani." Le-a dat cate 10 mil.
Cand am ajuns eu la el a mai venit un baiat care isi cumparase 100 serii special pentru mister bingo.Baiatul i-a spus " uite am si eu 100 serii " Cand a vazut, mister bingo s-a indreptat repede spre masina si a plecat.
Eu aveam 5 serii, nu luam 100 mil., dar baiatului cu 100 nu i-a spus nimic.
Cred ca am inteles destul de clar ce spune in fiecare duminica: "Seria si milionul"... Ar trebui sa spuna: maxim 3 seriistraight face
Niste nesimtiti...

Asa ca" marele concurs " Super bingo metropolis nu e chiar asa cum ne asteptam.Nu m-ar mira ca jumatate din castiguri sa fie aranjate si sa nu le dea bani.

Nu e o intrebare, dor am vru sa afle si altii cum se procedeaza la acest concurs. spuneti ce credeti voi.

Răspuns Câştigător
| Sin a răspuns:

Nici Eurobingo, sau cum se numea ala de prin '98-'99, tot de cei doi prezentat, nu era curat. Si ala era aranjat.Multe persoane au vazut cand separau sacii cu bilete la intrare in sediu. Cele care proveneau din sate/orase mici, unul din angajati a pus sa fie aruncati la gunoi.Multi care au vazut au fost mituiti cu cate o suta de milioane si o masina Dacia. S-a dus zvonul si de aia s-a dus naibii emisiunea.
N-am inteles niciodata de ce oamenii joaca la astfel de tampenii gen Bingo, loto, etc, poate poate o da norocul peste ei.Pana "da norocul", realizezi cati bani ai bagat degeaba in bilete si mai bine, adunati cumparai altceva de ei.
Asa ca nu mai dati banii pe astfel de bilete ca toate concursurile sunt aranjate.

5 răspunsuri:
| Xonia a răspuns:

O fata de langa Valcea(o cunoaste mama) a castigat 600 de milioane vechi, dintre care a primit 300 si ceva, dar se multumeste si cu aia

| andreii2 explică:

Baiatul de care va spuneam locuieste in bucuresti chiar langa studiourile otv. Mi-s spus ca luni va merge la DD. Sper sa il primeasca pentru ca sunt sigur ca nu e primul oras in care face asa.
As fi tare curios sa vad daca ar recunoaste mr bingo.

| sergiu76 a răspuns:

De ce nu l-ai filmat? si atunci sa fi vazut istorie si bani.antena pe deoparte, ziarele pe de alta, ce bingo metroplis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am înţeles că nu iei tot premiul. 100-200 de milioane rămân la ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ibteleg bine cu o vanzatoare de taloane care mi-a zis asa
sunt niste disperatii dupa bani, vin agentii si al 12 noaptea si bat in geam dupa incasarii
dar salarul, il primeste cu intarziere, trece si o luna intarziere