| Jeozelin a întrebat:

Smbata viitoare e ziua prietenei mele si ea vrea mult un webkinz.pe care sa il daruesc deoarece tata lucreaza la fabricarea codurilor si animalutelor webkinz... ce webkinz sa-i dau? nu stiu care e preferatul ei

Răspuns Câştigător
| Alle15 a răspuns:

Pai,depinde,o poti intreba cateva chestii:
1.Ce culoare prefera.
2.Ce animal iubeste real.
3.Sunetele preferate ale animalelor.

Si in functie de ce iti raspunde iti vei da seama la preferintele pe care le are.Trimite-mi-le mie prin mesaj privat raspunsurile care le-a dat prietena ta si eu iti voi alege animalul potrivit.Ca sa nu-si dea seama ca o intrebi pentru un cadou, ii zici ca faci un oracol sau ca trebuie sa iei un interviu pentru la un proiect.

9 răspunsuri:
| Jeozelin explică:

Nu stiu chiar ce e "PRIVAT" deoarece am internet de 4 saptamani doar insa uite ce mi-a raspuns prietena mea : culoarea preferata : roz animalul preferat : poneiul si oita la sunete cu a stiut ce sa zica p.s :ti-am dat FUNDITA :d:d:d florina09

| Alle15 a răspuns:

Mersi pentru funda.Sa-mi trimiti raspunsurile pentru ccadou pe prv.

| Pony a răspuns:

Pai eu iti recomand pentru ea pe pink pony multi adora acel webkinz poate si prietena ta il place pe pink pony big grin

| Alle15 a răspuns:

Cotton Candy Sheep asta este potrivita, o sa-i placa.Scoate sunete de oaie, si e roza.

| Smonkey a răspuns:

Ii cumperi alt ceva pastrezi pentru tine e mai bine sa iei pentru tine

| wendy434 a răspuns:

Dragonul,pink pony(il am e draguz)si pegasus

| kitty_9669 a răspuns:

Tatal tau lucreaza acolo? plz imi faci si mie de unul? pana in 20 lei ca e criza (de nu am bani)PLZ!{dar nu hamster mazin, zumbuddy sau kinz klip}{WEBKINZ NORMAL}big grin:* sunt scumpi peste tot

| kitty_9669 a răspuns:

Sau.lasa...

| kitty_9669 a răspuns:

Sau lasa. happy