Este un joc in care coordonezi niste caractere pe care le creezi. Sunt niste persoane pe care trebuie sa le cresti si sa le faci destepte sa munceasca sa faca bani sa intretina casa pe care tot tu le-o faci
Un joc in care iti faci casa, familie, copii te angajezi. cam asa http://www.youtube.com/watch?v=zuTxTNTaxjA :)
Este un joc foarte atractiv: trebuie sa-ti faci casa dintr-o suma de bani (relativ mica, dar daca ai codul e mult mai simplu), faci o familie si le ghidezi viata (ex: le gasesti joburi adultilor, pe copii ii trm la scoala etc.) fundita?
@domnu' Nazist (vezi ca svastica e interzisa)
La gagici poti sa-l duci doar daca ai Sims Hot Date.
Pentru mine tot Sims 1 a ramas cel mai fain. Eu am varinta completa: Sims normal, Sims House party (in care poti sa faci chefuri, sa chemi stripperi, sa angajezi mim, etc), Sims Vacation (poti sa-i duci in vacanta, in Austria cred -sau undeva unde e iarna-, la munte si la mare ), pe urma e Sims Hot Date unde poti sa-ti scoti partenerul in oras, poti sa flirtezi, s. a. m. d, Sims Unleashed -aici apar animalele, si sims-ul isi poate cumpara animalul din oras, Sims Superstar - poti deveni superstar la Hollywood intr-un anumit domeniu (muzica, modelling, film, stand-up comedy) daca ai numarul de stele ideal (5) si poti intalni si vedete ca Avril Lavigne sau Christina Aguilera. Mai este si Sims making magic, in care apare si acel "magic town" si iti poti transforma simsul intr-unul cu puteri.
E distractiv sims-ul, pe-alocuri provoaca dependenta.
si...nazistu'...sa dispara svastica aia, daca se poate.