| lunaamara a întrebat:

Stie cineva un anime in care este o fata posedata si omoara oameni?

6 răspunsuri:
| ThePotato a răspuns:

Nu e chiar asa dar stiu unul: Fata Iadului- The Hell Girl. Este vorba despre o fata ciudata fara parinti si criticata de tot satul care s-a mutat pe undeva prin oras. Acolo o sa mai fie prezente conflicte intre oameni si o sa le ceara moartea in iad iar Fata Iadului vine si le da o cruce facuta din panza cu un nod legata si zice ca daca dezleaga nodul persoana cu care s-a cerat va pieri in iad dar si ea de asemeena. Iar acolo un barbat si fiica sa incearca sa o opreasca...sa nu ajung sa-ti zic toata povestea laughing.

| lunaamara explică (pentru ThePotato):

Nu cred ca e acela la care ma refer eu... am mers udneva si se uitau 2 fete... una ii explica celeilalte:"e vorba despre una posedata siomoara oamenii, dar este un baiat pe care nu aptoe sa il omoare pentru ca se cunosc de mici, dar ei nu situ" ceva de genul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu cred că este Fata Iadului ( The Hell Girl ).

| lunaamara explică (pentru anonim_4396):

Nu, nu este dar oricum unde pot vedea acest anime intreg subtitrat in romana? pare interesant laughing

| lunaamara explică (pentru ThePotato):

Totusi unde pot vedea acest anime tot subtitrat in romana? pare interesant laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lunaamara):

Ok, dar pare asemănător. Este o fată posedată care omoară oameni. Este +18. happy
Nu ştiu unde poţi vedea. Încearcă pe YouTube sau pe Animekage.