anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt disperata cred ca sotul meu nu ma mai iubeste ca la inceput nu stiu ce sa fac sa devina cel de inainte, daca imi puteti rasp asa fi tare bucuroasa
pupici

6 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

De cati ani sunteti impreuna? Oamenii nu sunt statici. Cand cunosti pe cineva, daca iti imaginezi ca peste 10 ani sau peste 1 luna va fi la fel, esti foarte departe de adevar. E foarte bine sa stati de vorba, sa va redescoperiti. Poate el se schimba, te schimbi si tu, asta nu inseamna ca nu va puteti schimba impreuna. Si e posibil ca ceea ce pentru tine pare ca "nu te mai iubeste", pentru el sa nu insemne acelasi lucru. Comunicarea e cheia. Si fii realista, daca incerci "sa il faci" (e manipulare, nu avem dreptul sa transformam oamenii de langa noi)"sa redevina ca inainte" vei avea o mare dezamagire. Problema, asa cum o vad eu, este sa descoperi cum este el acum si cum te raportezi tu la cum este el. In niciun caz sa iti imaginezi ca lucrurile se pot intoarce intr-un punct trecut. Desigur, nu inseamna ca nu va puteti iubi, ci doar altfel.

| andreutz a răspuns:

Pai ce inseamna la tine "ca la inceput"? adica de cat timp sunteti voi casatoriti? poate e doar ceva trecator...

Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa-l urmaresti din alt unghi de vedere, mai detasata, nu ca sotie!
Observa-l ce-l framanta, ce ar dori si mai ales CUM!
Poti cere si parerea celor apropiati lui: rude, prieteni etc, dar cu tact, ca el sa nu-ti afle demersurile.
Cand ti-ai facut o imagine clara, "ataca"-l din nou si recucereste-l! Fara sa observe ca tu stii secretele lui! Si fara scandaluri, altfel il poti pierde definitiv!
Metoda este f valabila si in cazul cand aflii despre sot/sotie ca are o relatie ascunsa...

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca sa stai cit mai mult de vb cu el, posibil sa aiba ceva probleme si tu sa nu stii, incearca sa vb cu el si sa vezi ce va spune.Bafta.

| mioara a răspuns:

Nu mai fi insistenta

| miry a răspuns:

Poarta o discutie lejera cu el poate si el simte la fel despre tine