| nononono1111111111 a întrebat:

Tot comenteaza o prietena d`a mea. E vreo diferenta intre "loving" si "lovin' "? Avand in vedere ca ne referim la McDonald's?

7 răspunsuri:
| EvangelineLovin a răspuns:

Loving e gramatical corect, iar lovin nu e. dar se foloseste chiar si asa.

| nononono1111111111 explică (pentru EvangelineLovin):

Asta tot incerc sa.i spun si eu.Dar nu intelege.Si pentru ca e mai mare decat mine imi tot spune ca ea stie mai bine.rolling eyes.

| EvangelineLovin a răspuns (pentru nononono1111111111):

Lasa asa, o sa se confrunte candva cu problema asta si o sa vada ca a gresit. Din greseli invatam.

| dulceatalui a răspuns:

Cei de la McD folosesesc intr-un fel gresit verbul "to love " si nu este corect "lovin" + it (adica pronume personal folosit pentru obiecte animale etc) poti spune I can't stop loving you...da nu poti spune I can't stop loving it ...sau ceva de genu e o mica greseala din punct de veder al pronumelui care precedeaza verbul tongue probabil la asta se refera prietena ta! insa daca e mai mare nu neaparat stie mai bine laughing si daca nu stie sa-ti explice de ce are dreptate inseamna ca nu ai de ce sa o crezi! big hug ceao!

| smart22 a răspuns:

Ciae nu este nici o diferenta. danutza

| IrenneDrt a răspuns:

Nu e absolut nici o diferenta. Asa au ales ei sa aiba sloganul : "MCDonald`s - I`m lovin` it!"

Este o varianta americana, este pur si simplu pentru un joc al cuvintelor, diferenta e ca au inlocuit "g" cu apostrof, la fel si la "hatin`" care vine de la "hating" si multe alte cuvinte, probabil pentru a suna mai frumos.

:*

| Arsels21 a răspuns:

Diferenta e ca lipseste g-ul care e inlocuit de apostrof dar cuvintele au aceeasi semnificatie
nu e gresit scris
e la fel ca in romana... de exemplu: copilu' = copilul; baiatu' = baiatul etc.
sper ca ai inteles
Good luck!

Întrebări similare