Cred ca toti am trecut in viata prin momente mai delicate care ne-au impiedicat pentru o perioada sa fim optimisti! Persoanele care trec prin asa ceva duc foarte mare lipsa de increde in sine! Sunt persoane care sunt dependente de parerile si vorbele celor din jur(chiar daca sunt vorbe in vant)Trebuie sa ai puterea sa te ridici si sa te scuturi de praf si sa mergi mai departe.Trebuie gandita problema in profunzime sa vezi de ce s-a ajuns aici si ce se poate face pentru a remedia situatia.Sunt unele persoane mai emotive, pesimiste si care comunica foarte greu.De fel sunt evitate asfel de persoane de cei din jur si toti zic ca lumea are ce are cu ei! Totus, in viata ai si suisuri si coborasuri, trebuie sa fi constient(a) ca dupa ploaie vei vedea si curcubeul! Daca tu esti persoana in cauaza, capu sus si toate cele bune
Ba da, am trait asta... si inca o perioada foarte lunga; dar m-a intarit, sa zic asa. Adica dupa un timp nici nu mai imi pasa de cum ma vad restul, voiam sa imi vad de viata si de viitorul meu si cea mai buna solutie in astfel de situatii e sa iti gasesti pe cineva de partea ta, care sa te inteleaga, un prieten. Nu e o solutie sa asculti melodii triste, sa intri in depresii si chestii de genul, pe mine nu m-au ajutat lucrurile astea, ba mai mult m-au facut sa ma gandesc la lucrurile triste care mi se intampla si din cauza asta incepusem sa am si ganduri sinucigase, iar daca ma omoram nu rezolvam nimic, pentru ca acum lucrurile stau mult mai bine. Trebuie sa ai rabdare si sa ti capul sus, pentru ca altfel ai sa pari o persoana slaba si asta ii determina si mai mult pe unii sa rada de tine. Nu trebuie sa te afecteze ce zic si ce cred altii. Gaseste-ti un hobby sau pe cineva cu care sa vorbesti si sa te descarci. O sa fie bine, o sa vezi
Multumesc pentru raspuns!
Eu ascult Tucandeo pres Storyline feat Anthya - Crystal Sky (Intro Mix) si Tucandeo pres Storyline feat Anthya - Crystal Sky (The Flyers & Mike Sonar Remix), parasesc lumea in zbor, si cand revin, o vad altfel
Plangi,daca iti vine sa plangi si cauta sa iti ocupi mintea cu ceva-cititul te ajuta intr-o oarecare masura aici, iti capteaza atentia si te face sa te gandesti si la altceva.Lasa timpul sa treaca, greul va disparea si lucrurile vor reveni la normal. Oricat de buna sau de rea ar fi o situatie, ea se va schimba la un moment dat.
Asculta muzica depresiva, lasa-te adancit in depresie, exteriorizeaz-o descarcate prin plans, prin urlete, scrie ce simti tot ce simti, nu o suprima, elibereaz-o. O sa iti revii.Treptat. Chiar daca nu de tot cel putin o sa se amelioreze de la sine si nu o sa fie atat de intensa.
Nu stiu cat de serios ai raspuns la intrebarea mea dar e ok. daca chiar e asa sa stii ca imi pare rau.
Am raspuns foarte serios... m-am regasit in ceea ce ai scris tu acolo...
Imi pare rau ca ti-am dat o stare de genu`. Nu intentionam sa intristez pe nimeni! (hug)
>
Ba da. Tot anul trecut, in clasa a 12. Am vrut chiar sa ma sinucid, dar am trecut bacul si am intrat la facultate unde am vrut, la buget. Totul incepe sa o ia pe un fagas normal.
Eu mereu simt si traiesc asta dar nu stiu cum sa reactionez mereu dupa ce pot fug acasa si plang la nesfarsit mereu ma simt ca un nimeni si un nimic nu stiu uni ma cred plangatios dar am un sentiment de care nu pot scapa ca toata lumea ma foloseste nu stiu cum s-ar simti ei in locul meu viata este foarte rea
Incearca sa iesi cu prietenii, sa te distrezi, chestii de genul asta daca tot nu iti revii mergi la un psiholog.