Singura solutie este sa muncesti, sa fii platit cu 200 euro pe luna si din ei sa intretii casa si un copil.Ambitioneaza-te si fa acest experiment.In Occident copiii de bogatasi sunt obligati de parinti sa presteze o vreme o munca pentru a se intretine. Numai asa sunt demni sa mosteneasca afacerea tatalui. Mira
Cand ai bani, cand te scalzi in ei, normal ca-i "arunci" pe unde apuci! Nu ai ce sa faci, decat sa te autocontrolezi...
Poi daca ai pe cineva de incredere da`i lui banii si spune-i sa nu tie dea sambata.si cred ca asta e "lucrarea prietenilor"...care se dau bine pe langa tine pentru ca ai bani...deci nu stiu ce sa zic ai nevoie de putina ambitie spune`ti in gand de cateva ori k nu mai cheltui bani si s`ar putea sa mearga.incearca sa nu mai mergi cateva sambete la disco...cauta`ti altceva de facut. du-te cu prietena la o pizza sau cv
Roagă pe cineva să îţi ţină banii, dacă tu chiar nu poţi să te abţii. Când pleci la golăneala cu cocalarii tăi, să îţi iei doar o sumă mai mică, cât de un pahar cu apă să zicem.
Alexander, cred ca intrebarea asta ai pus-o doar ca sa suferi pe aici ca cheltui tu 200 de euro in discoteca
Nu stiu cu ce te pot ajuta niste sfaturi ale unor straini pentru o problema care tine strict de vointa ta. Altii au probleme mult mai mari si tu te spargi in figuri ca cheltui 200 de euro in discoteca.
Problema e ca de ce ai mai multi bani, parca tentatia e mai mare si e cam greu de spus stop! gata nu mai cheltuesc intr-o zi decat atat 000, ca cand ajungi iar acolo o iei de la capat! tu ce crezi merita bani aruncati in vant? desigur cat muncesti ca sai obti! mai gandeste-te! merita cheltuiti fara un scop!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: