| Frontal a întrebat:

Voi ce faceti de obicei pe calculator? (cand nu trebuie sa muncesti pe calculator big grin)

Răspuns Câştigător
| Sonnora a răspuns:

Eu ma documentez e cel mai bun lucru care il poti face pe net in afar de a socializa sau ate juca.:d eu ma documentez in orce domenii documenteazarte si tu si ai sa descopri multe lucruri noi funda?

14 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Muzică, muzică şi iar muzică pentru că nu mă satur niciodată.
http://www.youtube.com/watch?v=I7imqO-OBVk

| Anonymus314 a răspuns:

Jocuri,mai exact am 3 in PC:
1.samp(gta san andreas multi player)
2.metin2ro sau mondial
3.Cs(Counter strike)

| Ady3835 a răspuns:

Verific mailurile, asc muzica, o descarc pe cea mai noua...ma joc cross fire

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Stau pe facebook
ascult muzica
ma uit la filme online
pe mess

| Frontal explică:

Super. voi chiar stiti sa va distrati.nerdD...dar mi-a placut raspunsul in care am fost sfatuit sa ma documentez.este foarte util.de aceea petrec mult timp pe Wikipedia si recunosc si eu stau pe messenger, yahoo mail, hi5 si am un joc numit Farmerama :X

| lookingforlove a răspuns:

Mm.casc gura pe site-uri despre staruri.:DD fac teste de personalitate, www.blogthings.com.un site ft bun;) vorbesc cu prietenii :D

| dexro a răspuns:

Ma uit la filme (de toate tipurilehee hee ) vorbesc din cand in cand pe mes, mai stau pe youtube/TPU sau ma joc big grin tu?

Răspuns utilizator avertizat
| AliceHappyGirl a răspuns:

Vorbesc pe mess cu prietenii, stau pe facebook, raspund la intrebari pe TPU, ascult muzica, ma mai uit la poze (imi reamintesc unele momente), citesc diverse articole pe diverse site-uri sau ma uit la filme online happy

| JBieber a răspuns:

Stau pe facebook,TPU, yahoo messenger, editez poze sau ma joc sims...mai si citesc diferite siteuri cu stiri din lumea mondena

| Kennedy97 a răspuns:

Joc fifa 10

| escapism a răspuns:

Eu imi petrec cam 6 ore pe zi pe facebook (este cea mai buna retea de socializare), stau pe invizibil pe mess sa nu ma deranjeze nimeni cand ma uit la un film. ascult muzica, caut informatii despre lucrurile care ma intereseaza happy

| AaDdYy a răspuns:

Ma uit pe you tube ascult muzica, ma uit la filme jocuri...

| porschefan a răspuns:

D-astea...

Întrebări similare