| strengaritzza a întrebat:

Vreau niste statusuri de noapte buna. Cine imi da? Dau funda! Tkx!

Răspuns Câştigător
| YONTU a răspuns:

Buna Seara! :)
I. Prima lista
1. Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun mi-e dor de tine noapte buna.
2. Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper Ca urarea de nopate buna iti va incalzi inima.
3. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele... inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.
4. Noapte buna, sper sa visezi ceva frumos si dragut la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?!?
5. Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubito sa iti zic: NOAPTE BUNA!
6. As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna...
7. In acest moment 3, 8 milarde de oameni dorm, 2, 2 milioane se indragostesc, 4, 2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status ...Noapte buna!
8. Tu esti motivul pentru care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm.Tu esti motivul pentru care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Noapte buna!
9. Dimineata e la cateva momente departare. Mergi la culcare, iar cand te vei trezi aminteste-ti de mine ca prietenul care e mereu acolo cand ai nevoie de el si nu te lasa niciodata la greu.
10. Nu te mira, draga mea si ingerii pot trimite sms-uri in care sa te asigure de toata atentia lor. Dar daca mi te vei lua...o aripa mi se frange si voi fi deportat in iad!
11. UITE! Luna te cheama la somn. PRIVESTE! stelele iti stralucesc! ASCULTA! inima mea iti spune: Noapte buna iubita mea!
12. Inca nu dormi? Credeam ca esti deja in lumea viselor.Te astept acolo in cateva momente...sa mai petrecem si acolo impreuna cateva clipe de vis
II. A doua lista
http://www.invizibil.ro/Statusuri-yahoo/statusuri-de-noapte-buna.html
Mai sus ti-am postat cateva statusuri frumoase si link-ul de unde le-am luat!
Sper ca te-am ajutat!
"Noapte Buna!"

6 răspunsuri:
| UnCorpSanatos a răspuns:

• Noapte buna, somn usor, sapte purici pe-un picior

• Se asterne noaptea invaluind totul intr-o mantie de safir cu sclipiri de cristal. Lasa ingerii de lumina sa se calauzeasca in vis, si dormi in pace! Somn usor!

• Orice s-ar intampla tu vei fi numai a mea, tu esti femeia ce-mi alina inima. Noapte buna si vise placute.

• Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de somn usor iti va incalzi inima.

• Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Somn usor!

• In acest moment 3, 8 milarde de oameni dorm, 2, 2 milioane se indragostesc, 4, 2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status Noapte buna si somn usor!

• Tu esti motivul pentru care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm. Tu esti motivul pentru care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Somn Usor!

• As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune noapte buna…

• Momentan ma uit in interiorul pleoapelor, cand termin va caut eu!

• Dorm pe tastatura. Daca iti raspund, inseamna ca vorbesc in somn, iar daca nu iti raspund inseamna ca dorm prea adanc

Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun mi-e dor de tine noapte buna
Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper Ca urarea de nopate buna iti va incalzi inima.
Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.
Noapte buna, sper sa visezi ceva frumos si dragut la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?!?
Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubito sa iti zic: NOAPTE BUNA!
As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna
In acest moment 3, 8 milarde de oameni dorm, 2, 2 milioane se indragostesc, 4, 2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status Noapte buna!
Tu esti motivul pentru care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm.Tu esti motivul pentru care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Noapte buna!
Dimineata e la cateva momente departare. Mergi la culcare, iar cand te vei trezi aminteste-ti de mine ca prietenul care e mereu acolo cand ai nevoie de el si nu te lasa niciodata la greu
Nu te mira, draga mea si ingerii pot trimite sms-uri in care sa te asigure de toata atentia lor. Dar daca mi te vei lua o aripa mi se frange si voi fi deportat in iad!
UITE! Luna te cheama la somn. PRIVESTE! stelele iti stralucesc! ASCULTA! inima mea iti spune: Noapte buna iubita mea!
Inca nu dormi? Credeam ca esti deja in lumea viselor.Te astept acolo in cateva momente...sa mai petrecem si acolo impreuna cateva clipe de vis

Funda?

| strengaritzza explică (pentru YONTU):

Yontu a primit fundita. Vroiam sa dau doua fundite. Dar nu pot. Amandoua raspunsuri au fost frumoase.

| YONTU a răspuns (pentru strengaritzza):

love struck

| Irenne02 a răspuns:

Aş vrea să am aripi să pot zbura pînă la tine,
Să fii mereu lîngă mine...
ehh... Vise...
Îţi urez şi ţie vise plăcute

Sunt persoane ce se nasc pentru a visa sau a fi visate, eu sint nascut pentru a visa si tu pentru a fi visul meu Noapte buna, steluta mea!

Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.

Daca as avea aripi, as zbura pana la tine. Daca as putea, te-as tine langa mine. Dar eu nu am aripi, nici putere. Te am doar pe tine in suflet la mine. Noapte buna!

Noapte buna vise placute ingeri sa te sarute pe gurita si pe frunte iar in noaptea care vine un pupic si de la mine

cand luna cea maiastra o sa-ti rada la fereastra, ingerul meu cel bland te va saruta pe gat si pe perna o sa-ti puna un buchet de lacramioare... si mirosul lor frumos este gandul meu pufos pe care ti-l trimit tie sa-ti aduca bucurie! zambind luna o sa-ti spuna : te-am pupat si noapte buna!

. In acest moment 3, 8 milarde de oameni dorm, 2, 2 milioane se indragostesc, 4, 2 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest status ...Noapte buna!

Tu esti motivul pentru care am nopti fara somn. La tine ma gandesc inainte sa adorm.Tu esti motivul pentru care nu pot adormi inainte de a-ti ura: Noapte buna!

Dimineata e la cateva momente departare. Mergi la culcare, iar cand te vei trezi aminteste-ti de mine ca prietenul care e mereu acolo cand ai nevoie de el si nu te lasa niciodata la greu!

Inca nu dormi? Credeam ca esti deja in lumea viselor.Te astept acolo in cateva momente ..sa mai petrecem si acolo impreuna cateva clipe de vis...

Nu te gandi la mine sunt in ochii tai in mintea ta in inima ta in sufletul tau oriunde totusi daca ma vrei doar inchide ochii si asculta ce iti spun mi-e dor de tine noapte buna!

Daca sfarsitul acestei zile, ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de nopate buna iti va incalzi inima.

Prin umbra noptii eu incerc sa te privesc in luna, de dormi eu te-am trezit iubito sa iti zic: NOAPTE BUNA!

Noapte buna, puisor, eu te pup pe obrajor, iti doresc un somn usor ca o pana intr-un zbor

Sarutul meu va zbura printre nori, purtat de aripile vantului, pana a se pune pe perna ta, unde te va astepta pentru a-ti sopti vise placute si un dulce noapte buna

Sunt persoane ce se nasc pentru a visa sau a fi visate, eu sint nascut pentru a visa si tu pentru a fi visul meu. Noapte buna

Aminteste-ti a ilumina camera mea in seara asta, cum faci tot timpul, micuta stea, in asa mod sa te pot vedea in toata splendoarea ta si a te visa in toata dulceata ta… Noapte buna!

De ce inchidem ochii cand dormim? De ce inchidem ochii cand visam? De ce inchidem ochii cand sarutam? Pentru ca cele mai pretioase lucruri nu se poate vedea cu ochiul. Cand inchid ochii, te vad pe tine!

Un gind curat si un vis placut ce zboara catre tine, un zimbet cald si noapte buna primeste de la mine. SOMN USOR!

FUNDA? happy Sper ca te-am ajutat

| IonutStefan96 a răspuns (pentru YONTU):

11 the best!

| adrianaioanated a răspuns:

Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita

Sper sa te ajute