| negreacristian a întrebat:

Vreau sa plec de acasa da si mie ceva idei
Nu mai suport ...cine va vedea o sa creada ca sunt nebun. dar nu e asa. chiar sa stai asa inchis.ma rog.

Răspuns Câştigător
| emonika98 a răspuns:

Du-te si tu la niste party, cluburi ceva.Te vei simti mai bine.Cunoaste oameni noi, chestii de genu. Crede-ma te va ajuta.

5 răspunsuri:
| Kesha1428 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te mai gandesti,cand o sa-ti dai seama de gravitatea lucrurilor ai sa vezi ca erai cat pe aci sa faci o tampenie, gandeste-te ce o sa-ti faca ai tai cand o sa te gaseasca ca tot o s-o faca odata si odata, eu cred ca ar trebui sa discuti cu ei.Totul va fi bine!
Numai bine, si cum ti-am mai spus gandeste-te bine!

| ella2o a răspuns:

Pai in primul rand ar fi trebuit sa mentionezi varsta. Daca ai 13 ani stai calm, iti trece peste 3 ore. Daca ai de la 16 ani incolo...si banuiesc ca nu ai de gand sa incerci sa mai vorbesti cu ai tai sa ajungeti la o cale de mijloc,fugi la un prieten. DAR nu te duce nici in alt oras,nici la cineva necunoscut, pentru ca deja poti pati ceva rau. Vezi ce reactie au ai tai, daca au de gand sa schimbe cu ceva situatia de acasa. happy

| SunShine_5894 a răspuns:

Nu esti nebun, si eu simt la fel. Poate te-ar ajuta sa lucrezi ceva, sa iti ocupe timpul. Asa ai putea sa locuiesti singur sau cu prieteni, sa va luati un apartament in chirie, poate sa stai intr-un camin privat. Nu stiu ce varsta ai dar eu asa ma gandesc sa fac. Bafta oricum! happy

| negreacristian explică:

Fac 16 ani

| negreacristian explică:

Emonika98 problema e ca pot sa ies din casa.~x(