| GeOrGyyyy a întrebat:

Vreau sa va pun o intebare si sa im raspundeti sincer porff'a : daca 2 vete se vat th ce facii? A. te uiti la ele B. intervii C. te uiti la ele si iti iei o punga de popcorn si la filmezi si le bagi pe yotube?

18 răspunsuri:
| bistriteanul a răspuns:

As alege varianta B. deoarece nu trebuie sa existe conflicte sau batai intre prieteni, toti trebuie sa se inteleaga intre ei! Varianta A. mi se pare urata, la fel si C. pentru ca e urat sa bagi pe YouTube problemele unor oameni care nu se inteleg!

| MaDrogezCuPepsiCola a răspuns:

Prima data mi invata si th sa scrii!

| CautNume a răspuns:

Varianta "c" tu?

| ViViDfan a răspuns:

D:Iti cumpar tie un dictionar! serios acum, invata mai intai sa scrii si dupa vino si pune intrebari stupide pe aici!*ah, satula de astfel de persoane. de ce dracu va numiti romani daca nu sunteti in stare sa puneti corect trei cuvinte intr-o propozitie? x-( i'm pissed off

| AddictedToMDMA a răspuns:

Traducere : Vreau sa va pun o intrebare si sa-mi raspundeti sincer poftim ( cred ) : Daca 2 fete se bat, tu ce faci? A ) Te uiti la ele; B ) Intervi; C ) Te uiti la ele si iti iei o punga de popcorn si le filmezi si le bagi pe youtube.

| PredaAndrei a răspuns:

Doamne ce scris incorect mai intai i-ati un dictionar si invata sa scrii.Auzi,,vete.th,intebare,porff'a= ce e aia porff'a?''

| NutellaIsMyDrug a răspuns:

Buna!
Se pare ca am inteles dar cu greu ce ai vrut sa zici, nu prea ai scris corect.Ma rogbig grin
Daca as vedea doua fete care se bat,as intervenii,as incerca sa aflu motivul si sa le ajut sa se impace, sau pe moment doar le despart, daca le pun pe youtube imi comenteaza tot felul de ciudati si in primul rand nu ar fi corect crestinesc.Deci as interveni cu siguranta chiar daca nu e treaba mea, asa sunt eu mai bagacioasa!
Pa Pa!

| CookieMonsta a răspuns:

Daca le cunosc, intervin in functie de relatia mea cu ele.
Daca nu, doar ma uit.
PS : Nimereste tastatura, te rog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai uitat traducerea straight face îți bați joc de noi, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor Ultima este penala eu asa as face daca nu leas cunoaste dar tu daca le cunosti intervii ce dumnezeu sa se bata in fata ta o si crede-ma ca daca vei primi un raspuns dupa al meu de ex:"anunta un profesor el va sti ce trebuie sa faca" sa nu faci asa ceva pentru ca in primul radn le vei baga pe cele doua in probleme si nimeni nu va avea incredere in tine pentru ca te vor crede o paraciosa deci ai grija ce faci bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AddictedToMDMA, mersi. Eu am înțeles cu totul altceva...
Ce fac?
A în niciun caz, am chestii mai bune de făcut.
B no way! s-ar putea să plec mai scuturată decât ele, să mă ia și pe mine la bătaie
C nu. Prea mare efort.
În concluzie...aleg D.

| alexdj a răspuns:

C

| alexdj a răspuns:

Depinde,ca daca le cunosc intervin daca nu asta e le filmez si rad de ele ca s-au batut ca 2 fraiere!

| sebykutzu a răspuns:

Intervi banuiesc

| swee1love a răspuns:

Depinde de situatie...d obicei b dar cateodata a sh cdevil
laughing)

| gigimuranus a răspuns:

C rolling on the floor E placut sa vezi 2 fete batandu-se, adica pana la o anumita limita happy.

@Scrie si tu corect.

| Helenèa a răspuns:

Depinde, daca nu cunosc nu ma bag sa-mi iau si eu cateva, dar nici nu filmez sau alte prostii. Daca cunosc tot asa depinde de gravitatea situatieilaughingLa o singura bataie intre fete am asistat si la aceea am intervenit fiindca le cunosteam pe ambele.

| CyBeR97 a răspuns:

B. Intervii