| CostinAlamariu a întrebat:

Am o întrebare pentru adminii TPU. De ce ștergeți și cenzurați întrebări care nu fac decât să invite la o discuție? De ce faceți pe micii tirani când nu e deloc cazul? Există o grămadă de întrebări absolut absurde pe site-ul ăsta care niciodată nu sunt șterse, dar când eu pun o întrebare care invită pur și simplu la o discuție filozofică voi o ștergeți. De ce? Din ciudă? Dintr-un complex idiotic de inferioritate?

Răspuns Câştigător
| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Din câte știu, admina (că e una singura) nu șterge ea postările, ci întrebările și răspunsurile care au fost raportate de minim doi utilizatori diferiți sunt șterse în mod automat.
Bineînțeles că sistemul ăsta este idiot, pentru că e nevoie de doar doi "progresiști" cărora să li se pare că ce-ai scris tu este "homofobie" și întrebarea dispare.
Mie mi-a fost șters ieri un răspuns către un utilizator care, răspunzând unei întrebări care era clar troll, a scris "Du te copile la scoala", iar eu i-am atras atenția, cu un ton ușor sarcastic, că substantivul în cazul vocativ este întotdeauna izolat de restul enunțului prin virgulă, asta că tot a adus vorba de școală. Ce a fost neînregulă cu comentariul meu?

| CostinAlamariu explică (pentru Niciunnumedeutilizator):

Ah, am înțeles. Păi atunci e destul de simplu să repar problema. Pur și simplu îi blochez pe utilizatorii care mă raportează și gata laughing)
După cum vezi printre răspunsuri unul s-a anunțat deja.
Mersi de răspuns!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Raportul( nu prea) rezolva problema ta! Au mai in cercat-o si altii!
Se poate trimite linkul cu postarea respectiva la contact
in ambele cazuri nu poti sti cine ti-a tras clapa, deci vor fi victime colaterare.

18 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Salut!

Pentru a putea sa iti raspund concret la intrebare, ai putea sa ne ajuti cu un exemplu de postare care a fost stearsa. De asemenea, poti folosi butonul de reanalizare, iar noi vom primi un mesaj legat de solicitarea ta si iti vom raspunde la obiect.

| CostinAlamariu explică (pentru TPU.ro):

Bună seara. Întrebarea mea a fost la categoria filozofie și am cerut deja reanalizarea ei. Din câte am înțeles întrebările pot fi șterse automat în momentul în care primesc doua sau mai multe raporturi. În spiritul liberei exprimări nu consider că e corect să nu existe criterii obiective în cenzurarea întrebărilor. Mulțumesc pentru atenție și sper să-mi reanalizați obiectiv întrebarea și să anulați ștergerea ei. Vă mulțumesc și o seară bună în continuare!

| Niciunnumedeutilizator a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Am aruncat acum o privire peste pagina cu întrebări frecvente, ca nu cumva să mă fi înșelat iar tu acum să repeți prostia debitată de mine. Aparent aveam dreptate parțial: "Mai multe raportari ale aceleiaşi postări vor duce la respingerea automată a postării respective".
Nu este menționată nicăieri cifra doi, exprimarea fiind foarte vagă.
De asemenea, nu știu cât de actuale sunt informațiile. Pe aceeași pagină scrie că un utilizator poate fi suspendat doar o săptămână, o lună, trei luni sau permanent, iar dacă suspendarea e permanentă nu i se mai poate vedea contul. Cu toate astea, sunt anumiți utilizator care stau suspendați de mai mult de trei luni și li se poate vedea contul. Ori regulamentul ăsta nu mai este în vigoare ori admina a uitat pur și simplu să-i deblocheze.

| anonimm45678 a răspuns (pentru TPU.ro):

Drăguță, răspunde și la întrebarea asta că tot userul suntserios a procedat la fel cu mine cu sute de răspunsuri și tu m-ai și suspendat aiurea.

https://www.tpu.ro/......-procedat/

| suntserios a răspuns (pentru anonimm45678):

Hai că îți răspund eu direct. Da anonimule, ți am raportat zeci și zeci de răspunsuri. La majoritatea bati campii, la altele ești total offtopic, la unele incredibil de misogin, la unele promovai sexul între minori de 12 ani și la unele aveai un limbaj sexual mult prea explicit. Lămurit acum? Și degeaba îți faci zeci de conturi, spamul tau este de recunoscut imediat. Și raportam, raportam că avem de unde.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru suntserios):

Contul asta, a a fost suspendat neliminat, dar cu siguranta urmareste intrebarea.
tipul are vreo 3-4 conturi suspendate! Nu cred ca Cristina suspendat aiurea! Poate se va plictisi la un moment dat!

| darrio2007 a răspuns (pentru suntserios):

Pe mine m-a bagat din prima la ignore de pe acest cont.
Pentru ca ma stia din alte conturi avute de el.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Niciunnumedeutilizator):

,, Cu toate astea, sunt anumiți utilizator care stau suspendați de mai mult de trei luni și li se poate vedea contul. Ori regulamentul ăsta nu mai este în vigoare ori admina a uitat pur și simplu să-i deblocheze.''
stiu ca utilizatori blocati trebuie sa solicite deblocarea la admin!
Acuma ori au renuntat la site, ori si-au facut cont nou, si a,, uitat ''de cel blocat
Mai sunt ceio blocati care o,, comit'' din nou si sunt suspendati permanet, atunci dipar de pe lista celor averizati!
cred ca daca ai observat lista celor averizati de la incepuri si pana in prezent (vroo 10 ani), putini au cerut activarea contului.

| darrio2007 a răspuns:

Probabil nu postezi la categoria potrivită.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru că întrebarea ta era homofoba. Eu unul ți am raportat-o spre exemplu. Și sigur au fost și alții. Aia nu era o invitație la discuție, era o invitație la a da într-o minoritate sexuala și a ii discmina și jigni. Și tu ai un istoric grav legat de asta.

| CostinAlamariu explică (pentru suntserios):

În caz că ai uitat întrebarea mea a fost: "cum se justifică construcția artificială a acestei identități și de ce merită această identitate construită artificial să fie privilegiată în societate și chiar în legislație?"

Nu văd nimic greșit în intrebarea asta. Este o întrebare și nu o afirmație. De când pot fi întrebările ofensatoare? Nu poti sa raspunzi pur si simplu la întrebare?

| suntserios a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Las-o că măcăne. Îți pregateai teritoriu sa dai in homosexuali. Las că te cunosc eu.

Esti impotriva religiei pentru ca religiosii nu sunt open mind si nu sunt deschisi la alte idei - cu alte cuvinte sunt fanatici. Dar tu fix asta faci acum. Refuzi o discutie filozofica din fanatism. Pur si simplu refuzi si esti ingrozit sa discuti un subiect din care poti sa iesi șifonat. Discutia e una filozofica si se bazeaza pe ratiune si logica. Daca esti convins ca logica si ratiunea e de partea ta atunci de ce iti e frică de discutie?

Frica? Nicidecum. Se numește pierdere de timp și lihamite sa discut cu un fanatic religios despre homosexuali, progres, bun simt samd și mai ales cu un fanatic religios că tine care da în tot ce înseamnă minorități sexuale fara că respectivii să aibă un drept la replică. Așa că întrebarea ta, repet a mia oară, nu era nicio discuție filosofică. Era o modalitate pentru tine sa fii tu, aducă discriminatoriu și homofob.

In ce fel am fost discriminatoriu prin invitatia mea la discutie?

Termino cu vorbăria lunga. Te știu cât de homofob și ce comentarii mizerabile pe subiect ai. Tu nu vroiai nicio discuție, vroiai sa arunci cu noroi. Și cu asta basta, încheiem epopeea asta. Grija mare la ce mai postezi sa nu te mai întrebi pe urma de ce dispare.