anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o propunere pentru administratorii TPU să adauge o categorie pentru "AȘĂ NU! TOP TOP RUȘINICĂ " în care să fie mutate întrebările care sunt dezastruase din punct de vedere gramatical!
Sau care datorită necunoașțerii limbii române nu au sens logic!
Din care chiar nu se poate înțelege nimic din ceea ce ar fi dorit omul respectiv să transmită!
Iar dacă vedem că se strâng 5% din întrebări dar totuși intr-un an mai mult de 1000 de conversații sau întrebări dezastruase atunci ele să fie trimise la ministerul învățământului cu rugămintea de a derula o anchetă internă prin care să verifice în mod real și concret nivelul CALITATIV al învățământului românesc!

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Stai linistit ca ministerul stie situatia. Dar nu ii pasalaughing Avem note de la teste PISA si locul intai la analfabetism functional ca dovezi majore.

| zilog a răspuns (pentru Wr3nch):

Dăncilă

| Fatamuntilor a răspuns:

Avand in vedere la cum se face scoala si interesul elevilor pentru invatatura nu ma mira.
E mai putin relevant faptul ca gasim greseli gramaticale pe un forum.E deranjant pentru ochi.
Dar ce vor face acei tineri in intocmirea unui CV de angajare de exemplu?
REPET... e putin important propunerea ta si nu stiu cat ii vor afecta pe cei in cauza! II doare in paispe.Sunt copilasi de pana in 14 -16 ani.
Avand in vedere schimbarile care s-au facut in invamant in ultimii 30 de ani si cat de des au fost schimbati ministri e greu de crezut ca ancheta aia se va derula in viitorul apropiat.

| zilog a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Dacă aș avea o firmă și aș avea timpi morți aș lua o profesoară de limba română 2 ore intr-o zi din săptămână
și mi-aș obliga toti angajații să facă 2 ore de gramatică / săptămână
Nu m-ar costa mult dar atât firma cât si oamenii se vor bucura că li-se dă ofazia să vadă rezultate frumoase cum viața lor se schimbă in bine.