anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am și eu o curiozitate. big grin
Dacă să zicem un user de aici își dezactivează contul și deci el nu mai e asociat cu acest forum, am înțeles că întrebările lui rămân aici dar sub formă anonimă, însă (ipotetic) să spunem că persoana aceea ar fi anchetată de poliție și deci i s-ar "săpa" în tot trecutul lui, printre care i se verifică toată activitatea online, există vreo posibilitate/probabilitate ca acele întrebări, acum devenite anonime, să fie asociate cu el, cu persoana lui și cu viața lui?
Teoretic și practic este posibil așa ceva?
Spuneați voi chestii despre IP-uri și că așa se face conexiunea între rețeaua online și adresa "proprietarului" sau ceva de genul, însă mă interesa dacă întrebările astea acum devenite anonime mai pot fi legate de "proprietar", de omul pe care le adresa cu ani în urmă?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Esti clar Rosalia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai dacă poliția află că a avut cont pe TPU. Ei au multe proceduri prin care pot recupera toate datele dintr-un telefon sau computer.

| anonim3247 a răspuns:

Poți să scrii ce vrei pe internet, nu citește nimeni de care spui tu.

| anonim3247 a răspuns:

Dacă tu crezi că poliția stă să caute pe site ca TPU ce a scris cineva e clar că mai ai mult până să înțelegi ce e important pentru ăia când vor să afle ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Păi happy Maybe I am. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim3247):

Oare?
Adică în filme am văzut că unii polițiști citeau până și mesajele de pe Wapp, nu știu sigur, dar undeva apărea și ideea că ar fi citit chiar și mesajele care nu se trimiteau, dar pe care unii le "formulau" happy
Deci vă dați seama că am totuși niște temeri, nu zic acum că o să și mă apuc să fiu Dhamer sau Bundy happy dar cred că am spus în nenumărate rânduri pe acest forum că am demoni și că am gânduri știți de care. happy
Așa că, în cazul că vreodată voi fi băgată în ceva (de care nu sunt vinovată-obiectiv vorbind) nu aș dori să se "concluzioneze" vreodată că voi trasă la răspundere pentru ceva ce nu am comis, doar pentru că am scris pe aici niște gânduri negre, în vremuri poate negre și tulburi, dar care mi-au "creionat" pentru ei "personalitatea". happy Și acum mă simt și mai nașpa că am spus asta, dar și că am adresat întrebarea asta. Chiar paranoică mă simt (și nefăcând nimic, deocamdată), dar mai ales dacă o să comit vreo fărădelege cândva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adica, AdioTpu?
happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aaa?
Cum adică AdioTpu? happy
Crezi că sunt și acel user? laughing)
But wait, who are you?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Esti si poti fi CINE vrei tu, pana bate Politia la usa laughing!