Dacă tu crezi că poliția stă să caute pe site ca TPU ce a scris cineva e clar că mai ai mult până să înțelegi ce e important pentru ăia când vor să afle ceva.
Oare?
Adică în filme am văzut că unii polițiști citeau până și mesajele de pe Wapp, nu știu sigur, dar undeva apărea și ideea că ar fi citit chiar și mesajele care nu se trimiteau, dar pe care unii le "formulau"
Deci vă dați seama că am totuși niște temeri, nu zic acum că o să și mă apuc să fiu Dhamer sau Bundy dar cred că am spus în nenumărate rânduri pe acest forum că am demoni și că am gânduri știți de care.
Așa că, în cazul că vreodată voi fi băgată în ceva (de care nu sunt vinovată-obiectiv vorbind) nu aș dori să se "concluzioneze" vreodată că voi trasă la răspundere pentru ceva ce nu am comis, doar pentru că am scris pe aici niște gânduri negre, în vremuri poate negre și tulburi, dar care mi-au "creionat" pentru ei "personalitatea". Și acum mă simt și mai nașpa că am spus asta, dar și că am adresat întrebarea asta. Chiar paranoică mă simt (și nefăcând nimic, deocamdată), dar mai ales dacă o să comit vreo fărădelege cândva.
Aaa?
Cum adică AdioTpu?
Crezi că sunt și acel user? )
But wait, who are you?
Esti si poti fi CINE vrei tu, pana bate Politia la usa !
Minks întreabă: