anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trăit s-o văd şi p-asta, cineva cu 950 de răspunsuri folositoare e pe locul 2 şi cineva cu 22000 e pe locul 8. Cum se fac clasamentele astea?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Punctele de pe TPU se acorda in felul urmator:
Intrebare postata - nu se acorda puncte
Raspuns dat - 50 puncte
Raspuns castigator (funda) - 100 puncte
Vot dat - 0, 5 puncte
Voturi primite de folositor sau inteligent - 1 punct. Amuzantul nu se puncteaza din pacate.
Daca raspunzi primul la intrebare primesti 50 puncte.
Daca raspunzi al doilea la intrebare primesti 40 puncte.
Daca raspunzi al treilea la intrebare primesti 30 puncte.
Daca raspunzi al patrulea la intrebare primesti 20 puncte.
Daca raspunzi al cincelea la intrebare primesti 10 puncte.
Deci cel mai mult conteaza alegerea raspunsului tau ca fiind castigator.

15 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Probabil dupa numarul de funde...

| Ronnix a răspuns:

Compara si raspunsurile date (inclusiv ordinea lor cronologica) + cele castigate, poate-ti iese la calcul. happy

| Nilsson a răspuns:

In functie de cantitate probabil. Cel de pe locul 2 poate a avut mai multe raspunsuri totale.

| sabin89 a răspuns:

Oricum ai da-o, ceva e şubred. Păi să-l pui pe Şofer înaintea lui NOname e... nu ştiu cum să-ţi zic.

| foxsilver a răspuns:

Hai măi Sabine! S-au fraudat alegeri prezidentiale, si tu te framanti pentru un amarat de site?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Voturile alea conteaza f putin in ceea ce priveste clasamentul. acolo conteaza numarul de raspunsuri si numarul de funde

| sabin89 a răspuns (pentru suntserios):

Păi la ambele capitole (nr de răspunsuri şi nr de funde) locul 6 e sub locul 8.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Diferenta e ca ala de pe 6 a raspuns primul la mai multe intrebari si de acolo a luat mai multe puncte

| sabin89 a răspuns (pentru foxsilver):

La alegerile electorale dovezile sunt mai greu de găsit, că sunt de obicei bine mascate, dar aici avem dovezile sub nasul nostru. laughing vezi ce am scris lui suntserios. N-am nimic cu Şofer, e un tip simpatic, dar am zis şi eu aşa...

| sabin89 a răspuns (pentru Lioana):

Cred că s-au făcut corect calculele, dar ce vreau să spun eu este că sistemul de evaluare ar trebui regândit.

| RAY a răspuns:

Depinde la ce clasament te uiti, cel saptamanal, lunar, general?

| sabin89 a răspuns (pentru RAY):

General.

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Bursuc are 10000 de fundite
vs
noname 5000
tu care crezi ca merita sa fie pe locul 2?

| sabin89 a răspuns (pentru RAY):

Am zis, conform calculului clasamentul e corect. Presupun însă că ar trebui reanalizat sistemul de evaluare. Faptul că o fundă are de o sută de ori mai multe puncte decât votul folositor/intelligent mi se pare o disproporţie exagerată. Pentru mine, dacă cineva a primit folositor+inteligent asta ar trebui să echivaleze cu funda, ca punctaj; sau, în orice caz, pe aproape. Ca să nu mai zic cum se dau de uşor unele funde. Am văzut întrebări de felul "Dau funda celui care răspunde primul" sau "... celui care o doreşte". Şi pac! s-a dat funda.

| RAY a răspuns (pentru sabin89):

Ai dreptate seby, dar asta e, eu unu nu m-a interesat niciodata acel loc din clasament, m-am trezit pe locul pe locul 4 si tot acolo am ramas, eu sunt pro raspunsuri care le pot dovedi cu dovezi stiintifice si de care am habar, totusi trebuie apreciat faptul ca fiecare sta pe curentul lui si pe netul lui aici si raspunde unor necunoscuti, cred ca e o comunitate ok

Întrebări similare