Mai degraba ar fi un „feature": quiz-urile.
In rest, nu s-a mai miscat nimic. Si, sincer, pentru ce, pentru cine? La ce useri si intrebari mai sunt pe site nici nu mai merita. Lasa site-ul sa fie devorat de reclame! Ii sta bine.
Eu oricum voi mai da din joi in pasti pe aici dupa ce vad cine mai iese Userul Anului. Si asa au inceput sa ma suspende abuziv pe pretexte ca deranjez userii sau ca fac trolling (nu ca eu n-as fi deranjat de cata prostie sau tupeu obraznic zace in ei). N-are pic de rusine fata asta Cristina. Face si regulamente aberante pe moment.
Mai nou ti-o baga pe asta cu „valori promovate de site", de parca stie ea ce promovez eu doar pentru ca o data faci bascalie pe buna dreptate de Ray sau de altcineva. Tot ca sa gaseasca ceva ca sa mai ramana doar fetite PowerPuff pe site care doar posteaza pentru trafic. TPU a ajuns un produs corporatrist de toata jena, pion pe tabla de sah al companiilor ce-si fac publicitate.
Trist ce spui, insa faci niste remarci juste.
Nu ma mira, am vazut si eu de n ori cum se practica ascunderea mizeriei sub pres sub motivul tolerantei.Toata atitudinea asta a staffului de hai sa reducem la tacere pe oricine are de criticat la obiect, sau ironizeaza mediocritatea de pe site sau pur si simpl trage de maneca putin mai dur pe cineva care chiar merita e o dovada de lasitate din partea lor. Nu aduce nimic bun daca lasam toate ideile tampite sau tot tupeul sa se simta ca acasa. Spiritul critic n-ar trebui sa fie condamnat. Cristina si restul echipei sunt char amatori si habar n-au sa gestioneze site-ul asta. Mi se par depasiti de situatii si incearca sa scape de ce nu pot combate.
De fapt o saptamana m-am milogit de Cristina sa mi-l stearga dar stii si tu cum merg lucrurile pe aici. Tot astept sa aleaga pe cineva astia o data ca tare sunt curios
Mda, acum am vazut. Ma asteptam ceva la totul despre TPU gen "felicitari bursucului "si alte chestii dar probabil i-au zis asa in privat. Ai scapat de mine mai hahalere, ti-a mai ramas bunny sa o innebunesti acum, ciao
Chiar ma gandeam... dar nu se stie. Recupereaza madam Cristina si agentii ei ASAP dupa sarbatori.
LisaJulie întreabă: