| Fatamuntilor a întrebat:

Cautand un raspuns la o intrebare am dat de un sondaj TPU
https://www.tpu.ro/blog/2009/08/26/cine-sunt-utilizatori i-tpu-ro/
Era prin 2009, evident eu nu eram prezenta
altul in 2013, am cautat pe blog, dar nu este vizibil
Intreb! credeti ca ar necesar/util un nou sondaj in 2023? ati participa?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

A fost interesant de citit, sa vad acolo Hi5. laughing) Mai exista? Ar fi interesant de realizat si in prezent, cu conditia sa se raspunda sincer.

| Hyperion7 a răspuns:

De ce nu? E un fel de recensământ al TPU, chiar ar fi interesant sa vedem noile statistici, cel puțin pentru mine big grin

| Fatamuntilor explică (pentru Hyperion7):

Ar fi interesant.Dar datele sa fie corecte!

| Hyperion7 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Absolut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine e atât de prost încât să răspundă la întrebări personale? Sunt o grămadă de proști pe Facebook care vorbesc cu persoane necunoscute și se trezesc fără bani în cont.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Nu erau foarte personale
varsta, sex, studii. cheestii din astea.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Sondajele sunt de obicei anonime. Daca intri pe link, vezi ca nu sunt publicate datele oferite despre fiecare utilizator care a raspuns, ci sunt doar niste statistici.Deci nu are cum sa ti se fure datele, in niciun caz cele care te lasa fara bani in cont.Cei de pe Facebook isi ofera ei datele crezand ca cine stie ce noroc a dat peste ei (cunosc o femeie pensionara care a cazut in schema cu binefacatorul care moare si nu stie cum sa-i lase suma de bani, cautand un om bun la suflet; i-a trimis poza cu buletinul si tot e era necesar, plus bani pentru,, acte'' iar peste cateva zile s-a dus la politie sa anunte, dupa ce a fost adusa la realitate de altii din familie).