| Reny a întrebat:

Ce credeți despre TPU?
Cum ați descrie în câteva cuvinte acest site?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cineva a avut o idee buna de a ne ocupa timpul, facand bine altora.dar castiga si bani buni imbinand utilul cu placutul.om cinstit fiind chiar am crezut in TPU,pana am aflat ca unii au mai multe conturi fiindca li s-a permis,sau probabil sant platiti,mintind in felul asta toata comunitatea, si intinand ideia de toti pentru unul, fapt ce ma va aduce in situatia de a cere stergerea contului mei si iesirea mea de aci asa cum am intrat.

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este site-ul meu preferat.
Foarte util şi distractiv, plin de oameni deosebiţi.

| mgtow a răspuns:

Ceva ca sa ajuti un site de ajutor pe internet asa ar veni numai ca avem si o problema, omul prost care face misto pe site in loc sa se i-a masuri mai dure adminul ii iarta la inceput.

| Bibuşca a răspuns:

Este un site in care socializezi mai degraba comunici si ajuti persoane care chiar au nevoie de ajutorul nostru.

| Adry05 a răspuns:

O mare familie! >big grin

| Zoet a răspuns:

Este un site chiar bun.
Unii oameni chiar au nevoie de ajutorul nostru.
Dar pe la alte sectiuni, cum ar fi "Dragoste & Sex" nu-mi prea plac intrebarile. Si culmea ca la intrebarile serioase nu este niciun raspuns, iar la intrebarile puse la panarama curg raspunsurile. Oamenii se avanta la prostii.

In mare parte site-ul e acceptabil.

| Parker a răspuns:

Util, facil, simplu

| DudaYeah a răspuns:

Eu pot sa il descriu doar intr-un cuvant: special!
adica am conturi pe multe site-uri, dar pe TPU stau tot timpul. este foarte dragut!

| MiHaI a răspuns:

Unele cat misto unele nu

| silverfaith a răspuns:

Sincer "Toti pentru UNU" e cel mai bine descris! happy

| PandaGirl a răspuns:

Un site bun,cu unele raspunsuri folositoare, altele in bataie de joc, dar un site pe cale de disparitie.

| Bulinaaaaa a răspuns:

Coool...
genial...
love it...
love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Portocaliu;
Placut;
Puturos(se actualizeaza greu), prost programat(administratori si web developeri ce nu-si mai dau interesul pentru partile mai tehnice ale site-ului);
Parvenit(pe Google; sau tot ceea ce tine de partea tehnica);
Proclamat in sinea lui ca un site de oferit ajutor reciproc, dar in prezent ofera mai multe, placute sau neplacute, dorite sau nedorite;
Primitor (desi exista exceptii, dar asta nu neaparat din cauza comunitatii, ci din cauza utilizatorilor noi care n-au stationat unde trebuia);
Pervers, da...din cauza comunitatii, mai ales pe la D&S si T/A.
Pagan, cat timp activeaza Marioara pe site;
Penibil, penal chiar...no comment.

Punga? Aaa...da, cum era? Funda?

Întrebări similare