Cineva a avut o idee buna de a ne ocupa timpul, facand bine altora.dar castiga si bani buni imbinand utilul cu placutul.om cinstit fiind chiar am crezut in TPU,pana am aflat ca unii au mai multe conturi fiindca li s-a permis,sau probabil sant platiti,mintind in felul asta toata comunitatea, si intinand ideia de toti pentru unul, fapt ce ma va aduce in situatia de a cere stergerea contului mei si iesirea mea de aci asa cum am intrat.
Ceva ca sa ajuti un site de ajutor pe internet asa ar veni numai ca avem si o problema, omul prost care face misto pe site in loc sa se i-a masuri mai dure adminul ii iarta la inceput.
Este un site in care socializezi mai degraba comunici si ajuti persoane care chiar au nevoie de ajutorul nostru.
Este un site chiar bun.
Unii oameni chiar au nevoie de ajutorul nostru.
Dar pe la alte sectiuni, cum ar fi "Dragoste & Sex" nu-mi prea plac intrebarile. Si culmea ca la intrebarile serioase nu este niciun raspuns, iar la intrebarile puse la panarama curg raspunsurile. Oamenii se avanta la prostii.
In mare parte site-ul e acceptabil.
Eu pot sa il descriu doar intr-un cuvant: special!
adica am conturi pe multe site-uri, dar pe TPU stau tot timpul. este foarte dragut!
Un site bun,cu unele raspunsuri folositoare, altele in bataie de joc, dar un site pe cale de disparitie.
Portocaliu;
Placut;
Puturos(se actualizeaza greu), prost programat(administratori si web developeri ce nu-si mai dau interesul pentru partile mai tehnice ale site-ului);
Parvenit(pe Google; sau tot ceea ce tine de partea tehnica);
Proclamat in sinea lui ca un site de oferit ajutor reciproc, dar in prezent ofera mai multe, placute sau neplacute, dorite sau nedorite;
Primitor (desi exista exceptii, dar asta nu neaparat din cauza comunitatii, ci din cauza utilizatorilor noi care n-au stationat unde trebuia);
Pervers, da...din cauza comunitatii, mai ales pe la D&S si T/A.
Pagan, cat timp activeaza Marioara pe site;
Penibil, penal chiar...no comment.
Punga? Aaa...da, cum era? Funda?
Alex765431 întreabă: