Admina se bazeaza foarte mult pe raportarile /sesizarile userilor seniori.Si sunt foarte putini care o fac! Sunt zile cand o postare sesizata la admin ajunge sa fie stersa.
o intrebare raportata trece prin filtrul adminului, cel putin asa cred.
Pare ca se face moderare cat de cat ok. spre exemplu raspunsurile tale pro Putin vad ca au disparut.
Multumesc pentru atenționare tovaraşe securist! Tipic pentru voi, urlați că vreți libertate şi diversitate şi acceptare dar cereți interzicerea părerilor care nu se potrivesc cu ideologia voastră stângistă.
Sa elogiezi un crimnal de razboi si un dictator care pune in pericol siguranta unui continent intreg... mare parere care merita respectata, ce sa zic.
Din nou mii de mulțumiri pentru prețioasele indicații despre cum trebuie sa gândesc! Trăiască Cooperativa Ochiul şi Timpanul!
Cand elogiezi un criminal crezi ca nu ai nevoie de indicatii despre cum sa gandesti? Eu zic ca ai nevoie de indicatii si despre cum sa traversezi... da acolo o patesti doar tu si mna, nu merita mult efort.
Nu știu care e faza, eu folosesc TPU de mult timp și n-am avut pana acum probleme de a mi se șterge întrebări
anonim_4396 întreabă: