| pufulescu0o a întrebat:

Ce hal de moderare se face aici?
Unii troleaza la greu pe ce categorie vor, altii isi scriu fanteziile sexuale si nu reactioneaza nimeni, altii halucinatiile de la droguri dar intrebarea mea la categoria Amuzante este stearsa dupa 2 ore?
Chiar asa e aici, daca un Gică fara ocupatie te raporteaza fiindca asa e moftul lui, ti se sterge automat intrebarea pusa la CATEGORIA CORECTĂ?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Admina se bazeaza foarte mult pe raportarile /sesizarile userilor seniori.Si sunt foarte putini care o fac! Sunt zile cand o postare sesizata la admin ajunge sa fie stersa.
o intrebare raportata trece prin filtrul adminului, cel putin asa cred.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pare ca se face moderare cat de cat ok. spre exemplu raspunsurile tale pro Putin vad ca au disparut.

| pufulescu0o explică (pentru suntserios):

Multumesc pentru atenționare tovaraşe securist! Tipic pentru voi, urlați că vreți libertate şi diversitate şi acceptare dar cereți interzicerea părerilor care nu se potrivesc cu ideologia voastră stângistă.

| suntserios a răspuns (pentru pufulescu0o):

Sa elogiezi un crimnal de razboi si un dictator care pune in pericol siguranta unui continent intreg... mare parere care merita respectata, ce sa zic.

| pufulescu0o explică (pentru suntserios):

Din nou mii de mulțumiri pentru prețioasele indicații despre cum trebuie sa gândesc! Trăiască Cooperativa Ochiul şi Timpanul!

| suntserios a răspuns (pentru pufulescu0o):

Cand elogiezi un criminal crezi ca nu ai nevoie de indicatii despre cum sa gandesti? Eu zic ca ai nevoie de indicatii si despre cum sa traversezi... da acolo o patesti doar tu si mna, nu merita mult efort.

| Alex00615 a răspuns:

Nu știu care e faza, eu folosesc TPU de mult timp și n-am avut pana acum probleme de a mi se șterge întrebări