Mi se mai întâmplă şi mie uneori. Este numai şi numai vina site-ului, care e cam figurant...de ce să n-o recunoaştem? Insistă să introduci parola, de câte ori ţi se cere, şi la un moment dat site-ul îşi va reveni! Succes!
N-as putea spune exact, poate folosesti browser-ul Internet Explorer, au fost probleme cu acesta pe TPU. Dupa ce ai scris e-mail-ul si parola foloseste optiunea Tine-ma logat 15 zile si nu o sa mai ai asemenea probleme. De asemenea, daca folosesti IE, instaleaza-ti si un alt browser, Google Chrome ori Mozilla Firefox, cu acestea merge bine. Numai bine!
Siteul face figuri...*multe figuri *
una din ele este ca daca scrii parola mult prea repede.siteul ramane in urma si nu ti-o recunoaste!
. scrie si tu mai incet, si bifeaza functia tine-ma logat! ca sa scapi de asemenea neplaceri!
Bună! Mi se întâmplă şi mie câteodată. Da,ştiu că enervant,dar nu avem ce face. Nu e decât o problemă de moment, aşa că stai liniştit/ă că se va rezolva. Doar asigură-te că o scrii corect. Totuşi... dacă te deranjează atât de tare, bifează pătrăţelul ăla de lângă ''ţine-mă logat pentru 15 zile''. Aşa nu va mai trebui să te loghezi 15 zile.Succes!
Cred ca te referi la TPU nu? cred ca este ceva de la TPU poate nu ai confirmat emailul si cineva tia schimbat parola sau poate nai pus-o corecta. Succes
Costinelbossul întreabă: