| MissDelevingne a întrebat:

Ce naiba se intampla? Trebuie sa imi bag parola "de 100000 de ori" pana sa intru in cont.
Parca nu ma mai recunoaste. Oare ce are?

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Mi se mai întâmplă şi mie uneori. Este numai şi numai vina site-ului, care e cam figurant...de ce să n-o recunoaştem? Insistă să introduci parola, de câte ori ţi se cere, şi la un moment dat site-ul îşi va reveni! Succes!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-as putea spune exact, poate folosesti browser-ul Internet Explorer, au fost probleme cu acesta pe TPU. Dupa ce ai scris e-mail-ul si parola foloseste optiunea Tine-ma logat 15 zile si nu o sa mai ai asemenea probleme. De asemenea, daca folosesti IE, instaleaza-ti si un alt browser, Google Chrome ori Mozilla Firefox, cu acestea merge bine. Numai bine!

Apache
| Apache a răspuns:

Siteul face figuri...*multe figuri *
una din ele este ca daca scrii parola mult prea repede.siteul ramane in urma si nu ti-o recunoaste!
. scrie si tu mai incet, si bifeaza functia tine-ma logat! ca sa scapi de asemenea neplaceri!

| Alyra a răspuns:

Bună! Mi se întâmplă şi mie câteodată. Da,ştiu că enervant,dar nu avem ce face. Nu e decât o problemă de moment, aşa că stai liniştit/ă că se va rezolva. Doar asigură-te că o scrii corect. Totuşi... dacă te deranjează atât de tare, bifează pătrăţelul ăla de lângă ''ţine-mă logat pentru 15 zile''. Aşa nu va mai trebui să te loghezi 15 zile.Succes!

| StoicaAndi a răspuns:

Cred ca te referi la TPU nu? cred ca este ceva de la TPU poate nu ai confirmat emailul si cineva tia schimbat parola sau poate nai pus-o corecta. Succes

| PetreConstanta a răspuns:

Verificare de rutina ha ha ha