Mulţumesc, MaryLoveAnime!
Ca orice comunitate, avem şi noi uscăturile noastre, şi din cauza lor întreagă pădure are de suferit. Dar cu toate astea iubec TPU şi încerc să fiu optimistă în ceea ce priveşte viitorul acetui site.
Aici am învăţat multe lucruri, dar în primul şi în primul rând am învăţat să fiu mult mai tolerantă şi înţelegătoare cu cei, care o merită, în special cu copiii, şi mult mai dură şi categorică cu cei, care efectiv îşi bat joc de site şi de timpul nostru şi nu ştiu să respecte părerile celorlalţi sau să respecte în general.
Per ansamblu este un site foarte util şi distractiv, chiar şi educativ pe alocuri...cu multe exemple "aşa nu", care îţi dau ocazia să înveţi din greşelile celorlalţi şi să le eviţi pe ale tale.
O zi bună!
Vreau sa cred ca suntem o mare familie desi sunt si multi care nu ii vad facand parte din asta
eu sunt aici sa ajut oamenii care chiar au nevoie de mine.
sper ca intr-o zi TPU sa numai aiba oameni care dupa ce dau un raspuns cer funda
eu,personal, daca as avea o problema mai delicata, si un om mi-ar raspunde frumos si din suflet si la sfarsit sa vad "funda?" m-as descuraja si m-as simti singura.
Eu cred ca odata ce iti faci cont aici intrii in aceasta familie si vezi ca esti ajutat asa ca la randul tau vrei sa ii ajuti si tu cu raspunsuri cat mai folositoare la intrebarile lor iar acest lucru incepe sa iti placa atunci cand raspunsul tau este declarat castigator te simti util
Pai cam ca si tine...mai si razi de intrebarile stupide ale unora de pilda :daca ma masturbez raman GraviD?
)
Cred ca ai o problema la mansarda. La orgasm intelectual nu ajungi pe TPU? 90% sunt intrebari idioate. Daca ar fi cum zici tu, fiecare sa puna intrebari gandite, inteligente sau macar decente, ar fi un lucru maret.
De pe prima pagina:
"Buna imi puteti zice niste statusuri si scrisori de dragoste plzz dau funda
!"
"Cum se numeste freza lui Smiley si a lui Christian D?"
"Daca ati putea fi orice, ce ati fi? eu as prefera sa fiu un personaj din anime(nu e pre posibil)."
Ce calitati intelectuale imi dezvolta intrabarile astea?
Relaxare? Mai putin cand vezi atatia idioti daca isi baga nasul sa spuna ceva si spun niste prosti mai mari ca fundul mamii lor! In fine TPU este o modalitate rapida de a rezolva problemele, de la cele mai mici precum ar fi rasul pe piciaore
pana la sotul meu nu vrea sa ma mai auda cum vb despre problemele din familie... nasol!
Ii felicit pe cei care au creat TPU pentru diversitatea de care beneficien si de dizainul aspectuos ai forumului! Si credeti-ma ca nu-i deloc usor sa faci asa un site! am incercat si eu si situ ce munca trebuie facuta!
Ne putem baza pe tine pentru ce? Ma indoiesc ca eu m-as putea baza pe tine la vreo intrebare de-a mea!
Eu, unul, nu gasesc aici ajutorul de care am nevoie! Eu...
am nevoie de ajutor mai specializat de la psihiatri.
Inteleg ca-ti place sa te scalzi pe aici...pe site, dar prea roz bombon e viziunea ta asupra TPU-ului fata de cum privesc altii pe aici!
LoostInPark întreabă: