| Alexandru98 a întrebat:

Ce reprezintă cele 4 fețe de pe tricoul TPU?
fiecare

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Presupun ca cel din spate reprezinta utilizatorul Junior (este emoticonul - bebe), dupa care vine Seniorul, apoi Expertul si in final cel din fata este utilizatorul Anului ( emoticonul Einstein).

| Alexandru98 explică (pentru evenso):

La asta mă g
gândeam și eu

| Alexandru98 explică (pentru evenso):

și tu ai fi Einstein

| evenso a răspuns (pentru Alexandru98):

E logic.

17 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Reprezinta etapele pe care le poate parcurge un utilizator pe TPU, de la junior la expert sau utilizatorul anului.

Alexandra - TPU

| Alexandru98 explică (pentru TPU.ro):

Sunteți moderator sau doar un user?

| TPU.ro a răspuns (pentru Alexandru98):

Alaturi de Cristina, fac parte din echipa de administrare a site-ului.

Alexandra - TPU

Atunci puteti sa imi raspundeti la o intrebare?

Spune-mi.

Alexandra - TPU

Am mai pus intrebarea asta de vreo 2 ori
odată pe blog, dar cred că a fost ștearsă și o dată la Http://www.tpu.ro/contact, dar nu am primit nici un răspuns
poate acum voi primi un răspuns

Pe data de 14.01. 2013 am participat la concursul cu tricoul și am reușit să dau cele mai multe răspunsuri până la sfârșitul zilei(177 de răspunsuri)

a 2-a zi când am intrat la secțiunea campionii zilei am văzut ca pe primul loc era user-ul lolalollita cu 111 răspunsuri, iar eu nici măcar nu apăream în grafic!
pe lângă că am pierdut ca deșteptul o noapte să încerc să câștig tricoul, nici nu mai pot să particip la concurs acum(nu știu de ce)
ESTE VREO DEFECȚIUNE TEHNICĂ?
mai verificați odată răspunsurile din ziua aceea
mă simt cam aiurea acum
se mai poate rezolva problema?

aștept un răspuns

mulțumesc,
Alexandru98

De fapt pe 13.01. 2013
nu pe 14

Buna!
Colega mea Cristina ti-a raspuns la aceasta intrebare pe 10 ianuarie, si din nou pe 15 ianuarie, cand ai revenit cu mesajul la contact.

Iti scriu din nou ce ti-a transmis si ea: Castigatorul concursului in ziua respectiva este cel care are cele mai multe raspunsuri dupa validarea topului. Aceasta validare presupune analizarea raspunsurilor oferite pentru a vedea daca sunt in concordanta cu regulamentul. Ceea ce nu respecta regulile este sters, iar numarul lor scade. Cu cat sunt mai multe enunturi sterse cu atat utilizatorul respectiv risca suspendarea participarii la concurs.

Am observat faptul ca si tie ti-au fost sterse multe raspunsuri neconforme si din acest motiv, timp de 1 luna, raspunsurile tale nu mai sunt luate in calcul pentru urmatoarele topuri. Aceasta suspendare expira pe 14 februarie.

In continuare, respecta regulamentul pentru a evita astfel de situatii. De asemenea, te rugam sa nu mai raspunzi la intrebarile ce incurajeaza pirateria.

Alexandra - TPU

Adica
de pe 14 februarie pot să particip din nou la concurs?

Da.

Alexandra - TPU

evenso
| evenso a răspuns:

Nu laughing

| GiAnca a răspuns:

Juniorul,seniorul,expertul TPU si utilizatorul anului.

| Alexandru98 explică:

Am înțeles
e logic că ești Einstein
credeam că ai murit
laughing

| Darkguy a răspuns:

Niste fete zambarete