| RAY a întrebat:

Considerati ideea unui chat pe TPU ca fiind o idee buna?

pro sau contra, argumentati va rog

58 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Prea mult va descoperiti voi pe aici, e mai bine sa fii ca mine,, sa nu te stie nimeni, sa nu stie cine esti asta pentru ca nu am dat eu din casa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Mor rolling on the floor Tu ala care ziceai ca e de treaba acum ai intors foaia. Esti haios rau sa mor eu laughing.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Man nu poti un lup antisocial, ai si tu dreptate, nu e ok ca multi vor rade de tine asa e, dar imi parea o fata ok

Nu sunt antisocial, nu stiu de unde ai dedus tu asta,, eu de fel nu imi place sa ma dechid tuturor, nu mai am incredere in oameni, sunt niste jigodii majoritatea,, d-aia incerc sa evit multe lucruri/

| Kaℓi a răspuns:

Mia mi-a placut chatul TPU. Mai mult se punea muzica... din cand in cand venea unul "Parintele" si ne spovedea big grin

Nu m-am referit la tine, am spus ipotetic, tu esti social isi place sa lungesti conversatia

Eu sunt deschis sa socializez pe anumite subiecte, daca am si cu cine, sa am interlocutori buni.

Desigur si eu la fel man, dar cateodata e ok sa ne descarcam si emotional si sa nu parem asa misteriosi

Da mai bine la public sa fii mai misterios asa de felul tau.

Poate ca da, tu cam reprimi multe man, nu tio spun de rau dar nu-i bine

Ce exprim mai exact din perspectiva ta, ca nu inteleg

Cred ca ai avut un tata mai dur cu care nu prea te-ai inteles astfel ai reprimat emotia in tine, teama de a spune te iubesc, tin la tine, cre ca ai fost si abandonat emotional, iubirea pentru tine e ceva ce nu concepi

Repet, nu ma cunosti,, nu e deloc asa, tu te duci prea departe)))))

Poate ca da, incerc sa gasesc anumite tipare care definesc omul

Si ai ajuns la o concluzie?

Nu man, am primit o ofera de la o fata sa imi cunosca personalitatea dar ma voi atasa de ea asa ca am refuzat

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Am vorbit cu ea pe Facebook si ca sa vezi drama nu m-a bagat in seama

| RAY explică (pentru Kaℓi):

Si mie cand ne declaram iubire pe viata pe chat dar toate sau terminat iar iubirea noastra s-a destramat cand s-a inchis chatul

In privinta ta? nu te cunosc man deloc, esti o enigma, un mister

Bwhahahahaha

Nu glumesc, esti o enigma, nu te lasi deloc descoperit de parca te-as manca

Nici nu trebuie sa te afisezi in fata oamenilor mai mult decat trebuie.

Eu sunt un simplu om pentru tine?

Vrei sa fiu serios si sa vorbesc realist? Da, avand in vedere ca nu ne cunoastem,, impartim doar cateva replici pe un site,, eu la randul meu la fel sunt pentru tine, un om simplu cu care tastezi/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

De ce am crezut ca esti fata?

| RAY explică (pentru anonim_4396):

De ce?

Asa e

| ALGator a răspuns:

Chatul indeplineste anumite functiuni, e mai dinamic dar si mai stresant si cere ca cineva chiar sa fie prezent.
Sistemul cu raspunsuri la intrebari este insa destul de instantaneu si el. "Sari" pe cel care a intrebat direct ca sa il ajuti.

Interfata sistemului de mesaje mi se pare cam primitiva. Un fel de mai bine decat nimic.

Întrebări similare