| Fatamuntilor a întrebat:

Cred ca robotelul TPU se joaca cu nervii mei...si nu numai.Se intampla de exemplu sa am respunsuri,, in asteptare " minute bune desi sunt activa de luni bune si nici nu incalc regulile sau folosesc cuvinte care ar atrage atentia adminilor.Cred eu! Notificarile de la si catre utilizatorii juniori imi apar intarziere desi ele sunt pe site.
In mod misterios mi-au disparut niste raspunsuri primite de aseara, dar cred ca a fost stearse odata cu intrebarea. pentru ca am avut si eu un raspuns si nu apare la raspunsuri sterse de admin.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intelegeti-l si pe el.De ar avea cuvinte sa spuna cate citeste...Acum vorbind serios, eu nu intampin asemenea probleme.Mult noroc.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Aici ai mare dreptate!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu eşti singura în această situaţie.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
am observat si eu ca apar tarziu notificarile, cat despre intrebari sterse, obligat ca dispar si raspunsurile noastre..nu mai tin cont nici la fundite
doar cand imi sare in evidenta punctaju..asta e.
O seara bunahappy

| Azµre a răspuns:

Da,aceeași problemă am avut-o și eu, am remediat-o cu un mesaj la contact. Dar de atunci și acum pățesc la fel din când în când, nu cred că avem ce-i face.

| LeMousiqe a răspuns:

Bună!
Așa mi se întâmplă ți mie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se joaca cu nervii tuturor inca de la prima sa aparitie. N-ai ce sa faci...si eu am intampinat problemele tale de prea multe ori ca sa-mi mai pese.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Ei si tu...stiu ca e problema tuturor, dar m-am descarcat si eubig grin