Mulțumesc domnule Darrio
Pentru puțin.
Buna.Cred ca ar fi trebuit sa faci print screen, desi asta nu garanteaza nimic, astfel ca utilizatorii isi mai schimba numele si imaginea de profil.Ar mai fi varianta cea mai obositoare, adica sa iti cauti intrebarile dupa cuvinte cheie, la search bar.
Sa-i spuna cineva aluia de mai sus sa se calmeze deoarece vorbeste cu o femeie si e penibil. N-ar strica si un,, raporteaza".
Trist speram să-l găsesc cumva pe mister Mosotti
și încă alți câțiva TPUași. De unii am dat, dar întâmplător.
)
Păcat că nu are și TPU funcție ca și FB să scrii numele celor pe care vrei să-i găsești.
Poti sa scrii la search bar si vor aparea numele lor daca i-a mentionat cineva sau daca au lasat chiar ei comentarii.Si de acolo intri pe profil.
Hmm... interesant, asta
Mulțumesc!
TPU nu are, dar are Google. De exemplu https://www.google.com/......ps?/search
Domnule Gabi, ați revenit.
Mulțumesc că mi-ați acceptat cererea de prietenie. M-ați ajutat cu link-ul dv de l-am regăsit și pe mister Mosotti.
Ahhh, ce drăguț să te revezi cu oameni dragi de pe TPU. Mă rog, recitești )
Dar sper să nu mă recunoască miss Rosalia pe aici.
Chiar de miss Rosalia ce s-a mai auzit pe aici? Mai are cont? Mai trăiește pe acest forum, care oricum ar fi ea, bănuiesc că îi este oleacă drag.
:}
Despre Rosalia, no idea. Daca ajungi pe la ceva festivaluri serioase vara asta, dau o bere. Sau o limonada, whatever. Programul meu de festuri mari (Rockanotherworld din Iasi de saptamana viitoare nu se pune) e Artmania - Rockstadt Extreme Fest - Posada Rock.
Păi eu nu prea cunosc lumea festivalurilor și când au loc. Dar anul ăsta am un voucher ce trebuie cheltuit și da, poate o să mă gândesc la ideea unui festival. Dacă auziți de ceva în stil rock anunțați pe aici pe TPU. Să-mi rezerv și eu un bilet, deși nci treaba asta cu rezervări, mă anxietează, deoarece nu prea știu cum se procedează, și vă mărturisesc că ăsta a fost un motiv care m-a ținut mereu departe de festivaluri, deoarece m-a enervat că trebuia rezervat locul și biletul, uneori și cu jumătate de an înainte și nu știi cum și ce va fi în luna aia, în ziua aia. Dar mă voi mai documenta pe net, și dacă auziți ceva, dați de veste, căci vara asta chiar îmi propun să mă distrez și să merg în multe locuri faine.
Stați, dar acum observ recitind mai bine că totul e despre Rock, din ce ați scris aici, deci când ziceți că au loc aceste festivaluri? M-ar interesa. Și ziceți că toate sunt în Iași?
Doar Rockanotherworld e in Iasi. Vezi mai jos.
0. https://www.iabilet.ro/bilete-rocanotherworld-2023-77166/
1. https://www.iabilet.ro/bilete-artmania-festival-2023-78835/
2. https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-extreme-fest-2023-77810/
3. https://www.iabilet.ro/bilete-posada-rock-2023-80100/
A, da, legat de programat, lol. De obicei iau biletele si rezolv si cazarea cu minim 3 luni in avans. De cele mai multe ori, le cumpar imediat ce se pun in vinzare (si la preturi mult mai ok decat ajung sa fie daca le iei acum, de exemplu).
Really?! :o
Prețul lor chiar crește înainte de festival? Urât din partea lor dacă fac din astea. Prețul ar trebui să fie mereu același. Un preț fix (părerea mea). Dar aia e, tot nu l-aș achiziționa din timp pentru că eu una chiar nu pot garanta că peste 5 luni eu chiar voi ajunge la acel festival, chiar în acea zi, la acea oră.
) Dar interesante, aceste festivaluri de rock.
Nu e deloc urit. Pretul creste progresiv, de la punerea lor in vinzare. Asa e mai la toate festivalurile mari de peste tot. Ai early bird/presale, vreo doua etape de vinzare normala, si preturi mai mari daca te duci si iti iei fix de la intrare. Asta cu "nu pot garanta" e vrajeala. Iti planifici astfel incit sa ajungi, ca daca nu mori, nu e bai.
Mie stiul tau mi se pare cunoscut!
Nu oi fi profesoara aia care isi povestea viata pe site?
parca Alexandra, ca ti-ai schimbat numele de cateva ori!
poate reusesti asa sa iti actualizezi lista de prieteni!
Fix eu sunt ) deci nu pot fi anonimă de data asta
Însă tot e mai bine să fiu recunoscută ca eu
Alexandra/Patricia ci nu Rosalia.
) Din cauza Rosei am și plecat și dacă apare iar și se mai ia de mine, o să plec iar.
) Deși sper să nu mai apară în aria mea vizuală
) Oriunde ar fi, sper doar să fie sănătoasă, dar departe de mine.
Și da, sper să-mi regăsesc toți TPUașii dragi de pe vechiul cont. ) Deși ar fi mai fain și dacă nu m-ar mai recunoaște acești TPUași
) am devenit oleacă paranoică după ce m-am răfuit cu Rosa (în privat) crezând că acum Rosa e peste tot. Acum pricep de ce în trecut toată lumea avea o paranoia legată de Rosalia. Face ravagii Rosa asta (oricine o fi ea) e o minte briliantă și pricepută în ale spionajului și infiltratului în mintea umană.
)
Tu ești SINGURA femeie pe care nu am blocat-o și am făcut asta că ești profesoară.
Pe zeci de femei de pe TPU le-am blocat direct doar după nume de femei.
Pe Fatamunților am blocat-o imediat cum am făcut contul ăsta.
Pe altele direct la rând.
Tu ești profesoară și NU intrai în categoria lor ca să te blochez.
Acum ca suspendat până o să fie banat contul blochez 300 - 500 pe zi ca să văd dacă se blochează contul singur.
Tu esti ăla care blochezi in stanga si in dreapta, după bunul plac. Bine ar fi sa nu iti mai poti face cont aici.
Deci dumneata ești domnul Anonim? Cumva exact același Domn Anonim cu care începusem să vorbesc mult pe celălalt cont? Și despre care aveați exact aceeași părere?
V-aș întreba acum, ce v-ar face să credeți că ar trebui să merit un tratament diferențiat doar pentru că sunt profă? De fapt întrebarea mai bună, ar fi ce e special la o profă, față de restul celorlalte femei? Ați mai susținut dv la un moment dat această teorie, că pentru societate oricum am arăta, lumea, ba chiar bărbații ne va saluta, deoarece suntem "profa"
Deci ce e așa special la ideea de "profa" asta?
Deoarece am observat că până și pe aici, lumea a rămas cu ideea că eu sunt profa. Deși profa asta mai are mult de tras până să se și identifice cu statutul.
Dar în orice caz, eu apreciez că nu mi-ați dat block.