anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum vi se pare noua idee? Cu stersul intrebarilor?
De mult imi doream sa putem sterge intrebari de pe TPU, dar acum nu st foarte incantata fiindca ar trebui raspunsurile sa le vada si altii poate ii ajuta!

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Cum ţi-au spus şi ceilalţi, întrebările care au cel puţin un răspuns nu vor fi şterse, ci doar anonimizate, deci răspunsurile vor rămâne.

Iar ideea în sine are şi părţile ei bune, şi mai puţin bune.
Este bună, de exemplu, în cazul unor întrebări mai personale/jenante, când din inconştienţă/neatenţie unii utilizatori şi-au dezvăluit identitatea.
Însă este proastă din cauza unor utilizatori, care vor profita de această opţiune ca să posteze întrebările care încalcă regulamentul, iar după primul răspuns "se vor spăla pe mâini", anonimizand întrebarea.
Noroc cu funcţia "Raportează".

4 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Mi se pare o idee proasta. Din moment ce te-ai decis sa postezi intrebarea, acolo ramane! Incurci o groaza de oameni in felul asta.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti fi linistita, intrebarile care au raspunsuri nu se sterg de pe TPU, se sterg doar din contul utilizatorului(Intrebarile mele) si raman pe site ca postate de anonimi(persoane nelogate). Numai bine!

| aliceinchains a răspuns:

Întrebările nu vor fi șterse efectiv, doar nu se mai vedea în contul tău, dar ele tot vor exista pe site. Ideea mi se pare bună, e mai ușor așa decât să trimiți cereri la "Contact", trebuia asta să fie demult...

Apache
| Apache a răspuns:

Intrebarile care au raspuns nu sunt sterse ...sunt anonimizate!
Adica daca ai o intrebare care nu are raspuns...da ea se sterge, dar daca ai o intrebare cu 1-2-10000 de raspunsuri, atunci intrebarea ramane.tot ceea ce se schimba este numele autorului intrebarii care se schimba in anonim
btw : ...se pot sterge si raspunsurile *a fost introdus astazi *. asta ai observat?