| gemeni6226 a întrebat:

Daca ne place un raspuns dat de un utilizator este interzis a fi propus pentru funda? Mie mi-a placut foarte mult un raspuns dat de cineva la intrebarea unui utilizator si am scris funda.Acest raspuns al meu a fost sters, ok daca stiam ca e interzis nu scriam.Voi ati stiut acest lucru? Eu nu.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tot ce se poate, pesemne ti-a fost raportat. Si mie mi-au fost sterse raspunsuri, desi n-am incalcat nimic din regulamentul TPU, pe singurul motiv a fost ca intrebarea a fost stearsa.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu este voie sa influentezi cum anume sa se dea o fundita. Nu stiu de ce ar fi o asa mare branza cine ia si cine nu fundita. Cand raspund sau cand pun intrebari chiar nu ma intereseaza de fundita. De mult ori am uitat sa acord. Primim ceva daca avem raspunsul cel mai bun? Poate acel utilizator nici macar nu se uita la raspuns si da fundita la intamplare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este interzis, pana la urma funda se acorda de utilizatorul care a pus intrebarea si o acorda raspunsului pe care il considera mai bun si folositor.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu e interzis in regulament.
Dacă ai fost impresionată de un răspuns, datorita continutului plăcut, ai posibilitatea de a i-l evalua, dacă nu poți face mai mult de atât.
Nu influentezi cu nimic prin sugestii, până la urmă, aprecierile sunt subiective, poate că cel care a pus întrebarea, consideră mai util un alt răspuns.Ori, poate că exact același.
Dacă ai scris doar cuvântul "Funda", s-o fi creat o usoara confuzie. Au crezut că ai cerut-o pentru tine, fără a ajuta cu un răspuns. Și au eliminat cuvântul.

| gemeni6226 explică (pentru floresdemayo):

Multumesc alta data o sa fiu mai explicita.

| gemeni6226 explică (pentru Ioandelasal):

Ce parere aveti daca referitor la ce am intrebat aici m-i s-a sters raspunsul dar am posibilitatea sa cer sa se reevalueze raspunsul.Mai am asa cateva raspunsuri marcate ca cere reevaluarea raspunsului.Niciodata nu am cerut nu stiu daca are rost.

| gemeni6226 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc,inseamna ca nu adminului nu i-a placut ci unui utilizator raspunsul meu daca spuneti ca a fost raportat Multumesc.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru gemeni6226):

happy