| Anonima283 a întrebat:

Dau funda.Ce utilizatori buni imi recomandati pentru categoria dragoste si sex? Inafara de corbulabrosu și brigaela.

Răspuns Câştigător
| LPCTSTR a răspuns:

RAY, raMLesS, AnnaBlandianna și un user cu o poză cu un aeroport și "69" în username, etc.

| Anonima283 explică (pentru LPCTSTR):

Mai spune-mi dacă ști pls, îți dau fundă happy

| LPCTSTR a răspuns (pentru Anonima283):

Doctorandus, alina2k18, Mikelangello8, leiidinbanie3.

| RAY a răspuns (pentru LPCTSTR):

Brigela =doctorita si corbul rosu

| SG1995 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Ananblandina aka Donna Alba e o babă senilă care suferă de nebăgare în seamă. A dat ignore la jumate din indivizi de TPU. Face parte din lista de useri de evitatsau irelevanți.

| SG1995 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Ultimul e un tâmpit. Are răspunsuri inutile.

| LPCTSTR a răspuns (pentru SG1995):

Te aprob în totlaitate.

| LPCTSTR a răspuns (pentru SG1995):

La momentul postării acelui răspuns, ultimul user listat dădea nişte răspunsuri destul de ok, vremurile s-au cam schimbat de atunci.

| teo530 a răspuns (pentru SG1995):

Adevărat. Ana parcă e casnică deci altă ocupație nu are decât Facebook și TPUlaughing. Si mie mi-a dat ignor după ce m-am luat la harță cu ea:am pus eu o întrebare și la un cuvânt am greșit o literă și ea marea deșteaptă analfabetă a lumii s-a găsit să mă corect sa pe mine, iar când i-am răspuns înapoi i-am zis că am făcut o greșeală asta e, m-am uitat pe răspunsurile ei si am văzut că și ea scrise gresit, i-am arătat că și ea greșește dar parcă e chioară, a ținut-o pe a ei și apoi mi-a dat ignor. Uită-te pe întrebările mele la cea cu angajarea că acolo s-a întâmplat. Acum o zi sau două am văzut iar la o întrebare pe care a pus-o un băiat de 13 ani la categoria dragoste și sex: voia o iubită și voia ca fetele care citesc întrebarea să lase un mesaj, toți care au răspuns la acea întrebare au spus că este prea mic ca vârstă iar idioata asta a spus că este o postare indecentă și pe TPU nu se acceptă astfel de întrebări și că administrația TPU îi va contacta părinții lui ca să-i informeze de întrebarea lui. Te poți uita în răspunsurile mele că găsești întrebarea imediat.

| teo530 a răspuns (pentru teo530):

Ups scuze de greseli am folosit cautarea vocala

12 răspunsuri:
| FaraNume1245 a răspuns:

Lovesleep, indiferent de categorie.

| Anonima283 explică:

Și mie mi-a dat femeia aia ignor, nu înțeleg de ce. crying

| LPCTSTR a răspuns (pentru Anonima283):

Şi mie, ea este a doua care mi-a dat ignor de prin 2017 de când am creat acest minunat cont de TPU.