RAY, raMLesS, AnnaBlandianna și un user cu o poză cu un aeroport și "69" în username, etc.
Mai spune-mi dacă ști pls, îți dau fundă
Doctorandus, alina2k18, Mikelangello8, leiidinbanie3.
Adevărat. Ana parcă e casnică deci altă ocupație nu are decât Facebook și TPU. Si mie mi-a dat ignor după ce m-am luat la harță cu ea:am pus eu o întrebare și la un cuvânt am greșit o literă și ea marea deșteaptă analfabetă a lumii s-a găsit să mă corect sa pe mine, iar când i-am răspuns înapoi i-am zis că am făcut o greșeală asta e, m-am uitat pe răspunsurile ei si am văzut că și ea scrise gresit, i-am arătat că și ea greșește dar parcă e chioară, a ținut-o pe a ei și apoi mi-a dat ignor. Uită-te pe întrebările mele la cea cu angajarea că acolo s-a întâmplat. Acum o zi sau două am văzut iar la o întrebare pe care a pus-o un băiat de 13 ani la categoria dragoste și sex: voia o iubită și voia ca fetele care citesc întrebarea să lase un mesaj, toți care au răspuns la acea întrebare au spus că este prea mic ca vârstă iar idioata asta a spus că este o postare indecentă și pe TPU nu se acceptă astfel de întrebări și că administrația TPU îi va contacta părinții lui ca să-i informeze de întrebarea lui. Te poți uita în răspunsurile mele că găsești întrebarea imediat.
Şi mie, ea este a doua care mi-a dat ignor de prin 2017 de când am creat acest minunat cont de TPU.
LisaJulie întreabă: