| Inferno a întrebat:

De ce daca un utilizator te ignora nu mai poti sa ii raportezi raspunsul? Care e logica?
Cu alte cuvinte este perfect ok sa incalci regulamentul TPU cu conditia sa declari inainte ca nu te intereseaza opinia altor useri (care ar putea semnala comportamentul tau neadecvat).
Conceptul de raportare ar trebui sa functioneaze independent de opinia userului raportat. Asta e de fapt logica de baza, ca asa nimeni nu vrea sa fie raportat, nu?
Prin urmare e lipsit de orice sens ca aceasta functie sa imi fie perturbata de faptul ca userul ma ignora.

P.S.: Va dati seama ce amuzant ar fi daca s-ar aplica modul asta de gandire si in realitate. La un proces de exemplu nu s-ar tine cont de parerea martorilor atat timp cat declaram ca nu ne intereseaza ce au de spus.

Il omor pe X, zece oameni ma vad si vin sa depuna marturie. Iar eu tot ce am de facut e sa spun ca nu ma intereseaza afirmatiile lor, si cu asta am rezolvat problema.

Sau incerci sa depui plangere impotriva unui sofer ce nu respecta regulamentul rutier iar politistii iti raspund : "Nop, nu poti depune plangere, soferul respectiv te ignora."
Destul de tare.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu le am scris si pe formularul de contact treaba asta... au zis ca daca ala vrea sa te ignore sa stai linistit in banca ta, ca nu mai vrea sa aiba de a face cu tine

| Inferno explică (pentru suntserios):

Maar daca ar scoate-o de tot, ca asa nu are nici cel mai mic sens.
Gen : "Te las sa il raportezi pe X, dar daca X spune ca nu a facut nimic nu se pune."
laughing

Corect ar fi: "Te las sa il raportezi pe X si daca in urma unei investigatii se constata ca raportarea a fos justificata atunci userul va fi sanctionat."

| Lostlyric a răspuns:

Este incorect, dar, in acelasi timp, daca astea sunt regulile site-ului si nu vor sa ia masuri, singurele solutii sunt sa "dansezi" dupa reguluile lui, sa-ti faci tu alt site sau sa schimbi site-ul.
Yup...I know.

| Adry05 a răspuns:

Probabil sa-i evite pe aia care dau raport doar pentru ca nu-l suporta pe ala.

| Inferno explică (pentru Adry05):

Nu prea are sens.

| RAY a răspuns:

De ce daca un utilizator te ignora nu mai poti sa ii raportezi raspunsul? Care e logica?
il poti raporta https://www.tpu.ro/utilizator/tpu https://www.tpu.ro/contact

| Bitzer a răspuns:

Pentru ca cei care se ocupa de bunul mers al acestui site sunt niste inepti. Asa a fost de la inceputul inceputului. Nu stiu cine mai este admin acum, dar fac pariu ca n-are cultura generala nici cat cateaua mea finlandeza. Mi-am refacut cont aici (dupa mult timp) fiindca imi place sa-i ajut pe cei care au cu adevarat nevoie de ajutor. Daca pot, de ce nu, asa-i? Faza este ca astia sunt atat de tampiti, incat poti sa dai cu butelia in ei si nu simt nimic. Totul a fost si va ramane un marketing lamentabil. Totusi, mai raman prin zona, ajutand pe unul si altul. P.S. Iar javra aia care n-are nume, sa faca bine sa nu-mi mai atinga postarile, ca nu s-a culcat tata cu ma-sa!winking

| Bitzer a răspuns (pentru RAY):

Houston, you have a problem, manca-ti-as! Pe bune.

| AlexSalling a răspuns:

Ai dreptate. Si eu m-am plans de asta. Odata-n viata sunt de acord totalmente cu @suntserios, doar acum.