| zignetg2 a întrebat:

De ce nu iti poti face doua conturi pe TPU? Eu am incercat si nu am reusit pentru ca atunci cand mi-am scris e-mailul a scris ca e deja folosit.

12 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
de ce sa ai mai multe conturi pe TPU? sa iti acorzi avantaje? altfel nu vad rostul uni cont in plus.
poti avea un alt cont dar cu o adresa de e-mail noua
O zi bunahappy

| zignetg2 explică (pentru caramela):

Dar eu nu am doua adrese de e-mail.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru zignetg2):

O noua adresa, un nou cont, dar vei fi depistat si sanctoinat.Deci nu e recomandat.

| caramela a răspuns (pentru zignetg2):

Nu stiu ce sa zic..stiu ca daca ai conturi, te ghiceste..totusi n u vad rostul conturilor.

| OnuOnulică a răspuns:

Iti e de ajuns 1 cont.

| Fatamuntilor a răspuns:

De ce sa-ti faci doua conturi ca nu inteleg rostul?
Scopul acestui site este de a da fi de oferi ajutor, si o poti face si cu singur cont.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pentru ca nu ai voie sa ai mai mult de un cont aici pe TPU!
Nu poti avea mai mult de un cont, respecta regulamentul!
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Yep, ca si cum ai fura pepeni de pe camp cu duba de serviciu de la MAI. rolling eyes

| αɴι28 a răspuns:

Nu vad rostul acestui lucru.Ei, bine, recunosc, asta e al doilea cont al meu, dar l-am facut doar pentru ca pe celalalt am fost banata.

| zignetg2 explică (pentru αɴι28):

De ce?

| αɴι28 a răspuns (pentru zignetg2):

De ce nu vad rostul acestui lucru? Pai pentru ca poti raspunde si pe un cont.

| MadalynaOke a răspuns:

Lol! Iotel si pe asta! rolling on the floor Pe niciun site facut de un om normal la cap nu o sa te lase sa iti faci cont cu aceiasi adresa email! Ba de unde va vin idei!? Daca vrei alt cont fa alta adresa e-mail! Dar nai voie sa ai oricum mai multe conturi pe TPU citeste regulamentu!