| mihai69 a întrebat:

De ce nu mai merge să răspunzi la întrebări, să vezi notificări etc. Evident, logat fiind?
Și chiar am încercat pe mai multe browswere dar și dispozitive (laptop, telefon).
Ce prostii ați mai făcut de nu mai vă merg scripturile?!?

11 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Uneori merge, uneori nu merge, nu este nicio tragedie big grin

Poti sa incerci si modul incognito, uneori merge si de acolo.

| Fatamuntilor a răspuns:

Ce chestie.
Am semnalat aceeasi problema.Pe mozila nici mie nu se incarca situl.Dar m-a lasat sa pun intrebarea.
Cand ai spus,, am incercat pe mai multe browswere m-am mutat pe chorme mi-a aparut notificarile.
Pe telefon nu am incercat!

| DonEduardo a răspuns:

Mie imi merg foarte bine.

| mihai69 explică (pentru DonEduardo):

Și încă unora (altfel nu ar mai fi apărut absolut niciun răspuns pe TPU din momentul apariției fenomenului).
Dar asta nu înseamnă că e valabil pentru toți userii.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru DonEduardo):

Tigrule aseara a facut figuri
s-a lucrat la site azi dimineata.Vad ca s-a rezolvat, dar probleme au fost si saptamna trecuta
NU am vazut un raspuns din partea administratiei!
Parca vad ca peste cateva zile vor, aparea probleme din nou!

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Se lucra la site. Am trimis e-mail si asa am aflat care era problema.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Da si saptamna trecuta la fel! aceeasi problema la incarcare!
Sa unga mai bine robotelul si sa se recunoasca sa sunt probleme!

| Jus7t a răspuns:

Eu folosesc browserul Brave și îmi face la fel, poate vor să facă niște îmbunătățiri și a ieșit altceva laughing
Dar ca să meargă poți să ștergi istoricul (în totalitate, cookie-uri, cache, etc) și să te loghezi iar, o să meargă...o vreme, apoi iar o să ai aceeași problemă.

| mihai69 explică (pentru Jus7t):

Nu e de la istoric etc.
Am reușit acum să (re)văd s@itul așa cum ar trebui el să fie. Cum? Am intrat (cu Firefox) dar în fereastră privată. Nu mi se pare normal...
Oricum ar fi, e clar că e o problemă la rularea scripturilor și din câte văd, nu de azi, de ieri. Dar nu a pus nimeni mâna să analizeze cauza reală.
Nu că asta ar fi singura problemă pe aici...

| Jus7t a răspuns (pentru mihai69):

Așa e, nu e de la istoric. Dar la mine merge metoda asta pe termen scurt, apoi după puțin timp iar incepe să facă figuri.
E de ceva timp problema asta și nu se ocupă nimeni, plus altele care au rămas tot nerezolvate.
Poate o să vadă întrebarea asta și o să lase un răspuns.

| Jus7t a răspuns:

Poftim, acum nu îmi mai apar imaginile pe site laughing clară treaba.