| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

Salut, am și eu 3 întrebări și vă rog să-mi răspundeti la toate cele trei întrebări. 1. de ce persoanele anonime de pe tpu.ro pot să răspundă la întrebări dacă sunt anonime și nu pot acces profilul lor? 2. oare aceste persoane anonime au cont fals? 3. care e treaba cu persoanele anonime de pe tpu.ro că nu pot accesa absolut deloc profilul lor?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt useri care si au sters contul sau raspunsurile. De aia apar asa.

| mihai69 a răspuns:

Toate răspunsurile și / sau întrebările care apar cu autor „anonim" sunt de fapt scrise de useri care au conturi reale dar ulterior le-au șters. TPU are meritul că în loc să șteargă efectiv acele postări, doar le „trece sub anonimat". De multe ori, mai ales la întrebări, îți poți totuși da seama cine le-a pus pentru că același utilizator a venit apoi cu lămuriri sau alte răspunsuri pe acel topic și pe alea nu le-a mai șters, deci apar sub contul lui real.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

În momentul in care au postat pe site, userii nu erau anonimi, ci apăreau cu nickname-ul lor.
Mai târziu, fie și-au șters postările (ei înșiși), fie au solicitat stergerea conturilor, caz in care, postările lor continuă să existe, dar sub anonimat.
Șterge și tu o postare de-a ta si ai să vezi că va apărea... anonimă.

| lpavel a răspuns:

Pentru toate intrebarile tale exista un singur raspuns: au setat astea in profilul lor, de aceea nu poti vedea nimic, si nu, nu au conturi false, cum ai putea avea un cont fals cand de fapt nimeni sau majoritatea celor de aici nu si-au pus numele real si nici datele reale, toti suntem anonimi...

| suntserios a răspuns (pentru lpavel):

Nu exista asemenea setare in cont.

| Iote a răspuns:

Te referi la cele unde apare "anonim" in loc de nume?
Acele conturi au fost sterse, dar comentariile raman.

| Mopmop a răspuns:

Mai exista varianta ca un user sa te fi trecut la ignore.