Da, se tot accepti, dar cand nu are nici-un argument si te ia la injuraturi si TPU e singurul site unde nu merge sa blockezi pe cineva pe bune, merita? Nu!
Mă poți ignora și astfel nu-ți mai pot comenta nici o întrebare de-a ta. Nu ajunge?
Dar ar trebui sa fie ca in exterior, gen nici vizibile sa nu mai fie.
Si nu-i vorba de tine in caz ca asta a vrut sa insemne.
Ești prea drastic. Doar pentru situații extreme un cont va fi dezactivat
Si de asta Quora e cu mult peste TPU.
Sunt aici doar ca sa vorbesc limba romana si sa fiu mandru ca si tara asta amarata cum o fi are un site de Q&A care totusi e bun.
TPU e bun, sunt useri activi care chiar ajuta, adica cineva desi a fost impotriva iPhone a adus argumente valide si n-a injurat, dar sunt o gramada care nu aduc nici-un argument si injura.
Dar mai sunt si "mere rele" care te fac sa nu mai intri/intrebi perioade indelungate. Spre exemplu din cauza lui Mitosis pana nu si-a luat ban pentru injurat nu am mai intrat.
"Si de asta Quora e cu mult peste TPU."
Aia nu are Dragoste&Sex
Pentru ca strainii au educatie sexuala in scoli
Si asa aia e categoria la care rad pana-mi dau lacrimile in unele momente
" Macar atunci cand blochezi pe cineva pe TPU, acesta sa nu-ti mai vada deloc profilul cu intrebarile si raspunsurile, per total nimic din activitate, ar fi normal."
De acord!
Înainte așa era, dar nu știu ce s-a-ntâmplat în prezent...
Pentru ca e un forum unde fiecare isi spune parerea. Nu iti convine alte pareri decat ce a a ta, treci peste si ia le in calcul doar pe cele favorabile. E atat de simplu, mai simplu decat sa plangi ca un copil care isi pierde o jucarie.
Cine a zis ca nu imi convin pareri? Macar sa-si argumenteze ce a spus...
Nu stiu cu cine si ce conflicte ai avut tu, dar din exemplul dat reise ca omul a argumentat
"iPhone e de **** are doar 2000mAh baterie si cine cumpara e prost"
N-am avut eu recent, dar cand am avut le-am dat block si am marcat ca nefolositor.
Si in plus, de ce sa injure?
Si e la aproape orice intrebare asa... Pun acum una similara sa vezi.
Pai ti a zis, pentru ca iau un telefon cu doar 2000mAh baterie.
In fine, nu am participat la discutie nu imi mai dau cu parerea. Oricum revolta ta, pe un forum unde oricine poate spune ce vrea nu e prea indreptatita.
Dulc3amarui întreabă:
LisaJulie întreabă: