Parerea ta, ca cetatean civilizat pot doar sa o respect.
TPU a sters intrebarea pe motiv ca ar fi,, irelevanta", chestiune sustinuta si de tine.
Ai aruncat pastila doar ca sa te afli in treaba, sau poti raspunde tu in locul lui TPU si explici in maniera rationala de ce ar fi,, irelevanta".
Apreciez timpul pierdut.
Cine e Marele Spiridus Nevazut, in viziunea ta? Si ce legatura au credinciosii si sectantii cu asta?
Iti raspund cu mare drag. Marele spiridus nevazut prin optica mea este literalmente un spiridus, pe care nu-l vede nimeni, dar caruia ii sunt atribuite puteri nemarginite, si pe care credinciosii nostri sau alti sectanti il numesc generic dumnezeu.
Totusi reciteste intrebarea, e prea clara ca sa nu intelegi.
Nu cred ca sunt necesare explicatii suplimentare.
Acu e randul tau sa ma,, luminezi"
Repet, este optica mea personala.
Deci irelevanta?
Nici acum nu ai inteles ca ai postat la categoria gresita? Deci irelevant pentru categorie. Te-ai luminat, opticianule?
Nu m-ai luminat complet.
La ce categorie trebuia postata intrebarea?
Eu o postatesm la,, religioase". Mersi
Apare la Totul despre TPU.
Hai sa-ti explic ca nu esti pe deplin luminat. Postasem intrebarea asta la,, religioase", apoi zeci de utilizatori s-au implicat in discutie, iar dupa vreo trei zile, domnii de la TPU au sters totul pe motiv ca e irelevanta. Am cerut explicatii la categoria,, totul despre TPU", dar nu mi-au raspuns.
Majoritatea decide ce e irelevant si nu, mann, majoritatea din tara asta nu are cultura, urmeaza turma, nu gandesc critic, intelectual
LisaJulie întreabă: