| deadhoe a întrebat:

Eu cu benny7 ne-am dat block reciproc dar încă îi văd întrebările lui handicapate. straight face Ce să-i fac?

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Deocamdată, până se rezolvă situația, trebuie să vă suportați reciproc postările. Când nu placi pe cineva, tb să îi ignori activitatea pe site.
Pur și simplu, NU ești obligat să citești ce scrie! Treci peste... happy

| LPCTSTR a răspuns:

Imposibil, ești capabil de a-i vedea postările dar nu și de a interacționa cu ele sau cu userul respectiv.
Dacă stau să mă gândesc... benny7 sună un pic a AndreiTot12, un alt user cu întrebări cam la fel de relevante ca și ale dragului nostru benny7.

| RAY a răspuns (pentru LPCTSTR):

Are vreo 5 conturi man

| RAY a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu mai glumeam cu el imi spunea indirect cate conturi are

| LPCTSTR a răspuns (pentru RAY):

Miroseam eu irelevanța ce tot plutea prin întrebările sale, în ultimul timp, atingând niveluri destul de semnificative.

| GabyT10 a răspuns:

Si eu am persoane pe care nu le agreez foarte mult (chiar au intrebari aiurea, dau comentarii aiurea pentru a ajunge in "top"). Personal îi evit, trec mai departe atunci cand vad o intrebare de a lor, asa poti face si tu.In viata reala nu putea da block persoanelor pe care nu le placem (ce bine ar fi sa putem happy ), le suportam ca nu avem ce face...asa si aici le suportam, le evitam, asta-i viata happy.